A Panasonic új OLED zászlóshajója komolyan remek TV a játékosok számára – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.08. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Panasonic JZ2000 4K OLED TV modern nappaliban
Panasonic

Panasonic csak bejelentette vadonatúj zászlóshajója 4K OLED TV 2021-re: a JZ2000. A JZ2000 koronája a HCX Pro AI processzor, amely azt ígéri, hogy hatalmas lendületet ad a játékteljesítménynek és javítja az általános képminőséget. 55 és 65 hüvelykes változatban egyaránt elérhető lesz, és a tavalyi HZ2000 modell utódja.

A JZ2000 nagyszerű lehetőség a nappalihoz, különösen, ha a komoly konzolos játékos, mivel testreszabott paneljével rendkívül alacsony késleltetést ígér. Az új Game Mode Extreme beállítás csökkenti a késést, optimalizálja a képet, és támogatja a HDMI 2.1 változó frissítési és magas frissítési gyakoriságát. Támogatja a HDMI Signal Power Link szolgáltatást is, így szilárd választás a nappali PC számára.

A Panasonic 2000-es sorozata egyedi OLED paneljeinek köszönhetően kiemelkedik a többi OLED közül. A JZ2000 nem bizonyítja másként az extra fényes Master HDR OLED Professional Edition egyedi panelt, amely az olyan HDR módok fokozására készült, mint a Dolby Vision IQ és a HDR10 + Adaptive. Nagyon sokféle üdvözlő szoftverfrissítés létezik, mint például a kéteszközös Bluetooth audio támogatás és a közös beállításokhoz való gyorsabb általános hozzáférés.

A TV processzora, amint azt sejthette, az AI segítségével javítja a képminőséget. Azonosítja a megjelenített tartalmat, és automatikusan igazítja a képet és a hangot, függetlenül attól, hogy sportot, híreket vagy akciófilmet élvez. Ez egészen figyelemre méltó, különösen, ha figyelembe vesszük a TV oldalsó és felfelé irányuló hangszóróit, Dolby Atmos támogatással.

A Panasonic még nem tett közzé információkat az árakról vagy a rendelkezésre állásról, bár lehetséges, hogy ezt a CES során megteheti. Ettől függetlenül a TV bármelyik mérete nagyszerű lehetőség a konzolos játékosok számára és otthoni streaming rajongók.

Forrás: Panasonic
Source link


8 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok