A PC-játékokat streamelheted Xbox One-ra, X-es vagy S-sorozatra – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.29. 22 Views 0 Likes 0 Ratings

22 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Gaming PC és Xbox Series X a Cyberpunk játékkal

A PC-játékok TV-n játszása manapság nagy divat, az olyan szolgáltatások, mint a Luna és a Stadia, könnyű hozzáférést biztosítanak a felhőalapú játékokhoz. De ha már rendelkezik játék PC-vel és hatalmas játékgyűjteménnyel, akkor talán nem szeretne fizetni egy másik előfizetésért. Ha véletlenül nemrégiben volt Xboxja, az egy pillanat.

A Windows 10 képes megjelenítési kimenetét különböző képernyőkre és eszközökre küldeni. A Microsoft hivatalos vezeték nélküli kijelző eszközével, amely magában foglalja az Xbox One és az új Xbox Series X / S összes modelljét. A csatlakozás után használhatja az Xbox vezérlőjét egérként a Windows asztalhoz, elindíthat bármilyen játékot (a Steamen, az Epicen, akár egyedi telepítőkön is), és a vezérlőt úgy használhatja, mintha közvetlenül a számítógépéhez lenne csatlakoztatva.

Xbox streaming-képernyőkép
Microsoft

Telepítse a Wireless Display alkalmazást az Xbox-jára a Microsoft Store-ból. Miután telepítette az Xbox-ra, lépjen a számítógépére. Nyomja meg a Windows gombot + A az „Action Center” megnyitásához, majd kattintson a „Connect” ikonra. Az Xbox megjelenik a listában, ezért kattintson rá. Kattintson a megjelenő „Bevitel engedélyezése” lehetőségre, és máris indulhat.

A vezeték nélküli kijelző minden Windows 10 rendszert futtató eszközzel együtt fog működni, de nyilvánvalóan a játék laptopjai és asztali számítógépei tudják ezt leginkább kihasználni. Használhat nem játékon alapuló alkalmazásokat is, de néhány védett streaming videó szolgáltatás, például a Netflix nem jelenik meg a távoli képernyőn. Lehetséges erre Wi-Fi-n keresztül is, de sokkal alacsonyabb késleltetéssel és kevesebb streaming csuklással rendelkezik, ha a számítógépet és az Xbox-ot is Ethernet kábellel csatlakoztatja a helyi hálózathoz. Ideális beállítás mellett is néhány szuper gyors tempójú játék Rakéta Liga lehet, hogy nem lehet lejátszani.

Ez fordítva is működhet: Megteheti hozzáférhet játékaihoz az Xbox-on számítógépén keresztül a hivatalos Xbox alkalmazás PC-re használatával a Microsoft Store-ban. Ez különbözik a Game Pass streamingtől – a konzolt használja a helyi hálózaton, és nem igényel előfizetést.[ad_2]
Source link


22 Views 0 Ratings Rate it