A Pinterest bemutatja a hirdetők új bemutatóját és eszközeit, valamint az e heti digitális marketing híreket [PODCAST]

Avatar admin | 2021.03.13. 3 Views 0 Likes 0 Ratings

3 Views 0 Ratings Rate it

A Marketing O’Clock e heti epizódjában a házigazdák Greg Finn, Jess Budde, és Mark Saltarelli ossza le a hét legnagyobb digitális marketing híreit.

Ha nem tudja hallgatni a Spotify-on, nézze meg a héten látható epizód videó verzióját a Search Engine Journal YouTube-csatorna.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

A Pinterest nemrégiben megrendezett marketing és hirdetési csúcstalálkozóján rengeteg új marketingeszközt jelentettek be, köztük a „Pinterest Premiere” lehetőséget, amely lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy videohirdetésüket meghatározott ideig mutassák meg a célközönség honlapján.

Ez az új hirdetési lehetőség ideális azoknak a hirdetőknek, akik indítást vagy más időfüggő eseményeket hirdetnek.

A Pinterest emellett bejelentette interaktív trendeszközük frissítéseit, valamint a Konverziós Insights szélesebb körű bevezetésének terveit.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

A Google Ads API legújabb kiadása támogatást adott a konverziók maximalizálása és a konverziós érték maximalizálása ajánlattételi stratégiák számára a keresési kampányokban. Ezzel a kiadással a Google egy új, csak olvasható MaximizeConversions.target_cpa és MaximizeConversionValue.target_roas mezőt is felvett. Korábban az API-ban ez a TargetROAS és a TargetCPA volt.

Ezek az új ajánlattételi stratégiák neve ugyanúgy fog viselkedni, mint a TargetCPA és a TargetROAS ajánlattételi stratégiák. Ez a tendencia arra utal, hogy a közeljövőben a keresési kampányok ajánlattételi stratégiáit egyszerűsítés céljából átszervezik.

Az elmúlt év számos iparágat megsebesítette, különösen a vendéglátás és az utazási ágazat területén. A Google bejelentette, hogy most azt kínálják, hogy a szállodák ingyenesen kerülhessenek a nézők elé.

2021. március 9-től kezdődően a szállodák és az utazási társaságok ingyen adhatnak hozzá foglalási linkeket a google.com/travel webhelyhez, nagyszerű utat biztosítva számukra és kínálatuk megismerésére azoknak a felhasználóknak az előtt, akik újrakezdődnek.

Vegyük a hetet

A heti szegmensben a héten Kyle Munson, A Zillow marketing igazgatója zseniális és vicces módszert készített a Google Ads közeli változatainak magyarázatára.

ICYMI

Ezután az ICYMI szegmensünkben John Mueller, A Google Search Advocate munkatársa, remek ajánlásokat ad arra vonatkozóan, hogy mi a teendő, ha egy webhely kimaradása veszélyezteti a SERP rangsorolását.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Villámforduló

Ezután válaszolunk égető digitális marketing kérdéseire a villámkörös szakaszunk során:

  • Ki válaszolhat a Twitter-hirdetésemre, amikor az új beszélgetési beállításokat használom hirdetésekhez?
  • Mit láthatok a Bing új keresési eredmények frissítésével?
  • Hol találok olyan iOS14-erőforrásokat, amelyek nem úgy hangzanak, mintha a világ vége lenne?
  • Mikor tudjuk szerkeszteni a tweeteinket? Hamarosan lehet!
  • Miért nem vezettek be több platformot a márka látható biztonsági mutatói?
  • Hogyan láthatom, ki nézte meg a Google Cégem oldalamat?

Nézze meg a Marketing O’Clock oldalon feliratkozhat a műsorra (és hírlevelünkre!), és olvassa el az e heti műsorban szereplő összes cikket!

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban


Kiemelt kép: Samantha Hanson
Source link


3 Views 0 Ratings Rate it