A Pro LEGO Builder épp most hozta létre Hokusai „A nagy hullám Kanagawánál” című cikkét – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.27. 173 Views 0 Likes 0 Ratings

173 Views 0 Ratings Rate it

Jumpei Mitsuit Hokusai LEGO mása "A nagy hullám Kanagawa mellett"
Jumpei Mitsui

Minősített LEGO építő, Jumpei Mitsui, most fejezte be LEGO másolat készítése Japán egyik leghíresebb képe: Hokusai A nagy hullám Kanagawa mellett. És ami még lenyűgözőbb, hogy túllépett a 2D-s kép újraalkotásán, és egy teljes 3D-s tájat épített ki – csónakokkal és mindennel kiegészítve.

Mitsuit mindig is érdekelte Hokusai ikonikus faburkolata, és ezt a projektet gondolta neki sok év. Mivel a festményt 3D-s tájká alakította át, Mitsui biztosítani akarta, hogy megfelelően tudja közvetíteni a hullámok fizikai dinamikáját, ezért számtalan tudományos cikket olvasott az óriási hullámalakzatokról, és órákig nézte a YouTube hullámvideóit. Ezután készített egy vázlatot (az alábbiak szerint), amelyet aztán felhasználni fog a végleges modelljének elkészítéséhez.

Jumpei Mitsui vázlata a festmény 3D-s másolatáról
Jumpei Mitsui

A hatalmas LEGO-szobor állandóan látható Oszakában Hankyu téglamúzeum, amely Mitsui munkájának bemutatására hivatott, mivel ő az egyetlen tanúsított professzionális LEGO-készítő az országban. Ő is épített egy LEGO replikát nak,-nek Szélisten és Mennydörgő Isten, Ogata Korin rinpa művész festménye a 18. századból.

keresztül Kanál és Tamago
Source link


173 Views 0 Ratings Rate it