A riasztások és értesítések kezelése az Apple Watch-on

Avatar Gadam | 2020.12.27. 459 Views 0 Likes 0 Ratings

459 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Egy férfi, aki egy Apple Watch-ot használ egy repülőgépen.
Szergej Stemprok / Shutterstock.com

Az Apple Watch értesítéseket hoz a csuklójára. Végül fontos értesítéseket kaphat anélkül, hogy ránézne a telefonjára – és nem fontos értesítéseket is kap. Így ellenőrizheti az óra figyelmeztetéseit.

Bár konfigurálhatja ezeket a beállításokat az Apple Watch-on, ez kissé kínos. A legjobb, ha a Watch alkalmazást használja iPhone-ján. Ezt fogjuk bemutatni ebben az útmutatóban.

Csak a kívánt alkalmazásokat telepítse

Minden a telepített alkalmazásokkal kezdődik. Ha az órád rendetlenkedni kezdett, vagy olyan értesítéseket kapsz olyan alkalmazásoktól, amelyeket hónapok óta nem nyitott meg, akkor szabadulj meg tőlük, és vágd ki a probléma gyökerét.

Ha egy alkalmazást eltávolít az óráról anélkül, hogy eltávolítaná az iPhone készülékéről, nyissa meg a „Watch” alkalmazást, és görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik az „Apple Watchra telepített” alkalmazások listája.

Válassza ki az eltávolítani kívánt alkalmazást, és törölje a „Megjelenítés az Apple Watchon” jelölőnégyzet jelölését. És csak úgy, eltűnik.

az Apple Watchra telepített alkalmazások listájakapcsolja a kiemelt Apple Watch alkalmazás eltávolításához

Ha el akar távolítani egy alkalmazást mind iPhone-járól, mind az órájáról, akkor csak muszáj törölje a telefonjáról.

Kapcsolja ki az értesítés tükrözését a nem fontos dolgokért

Vannak olyan értesítések, amelyeket nem bánhat, ha iPhone-jára lép, de feltétlenül nem kell azonnal látnia őket a csuklóján. Az értesítések akkor is tükröződhetnek, ha nincs telepítve az alkalmazás a Watchra.

A Watch alkalmazásban lépjen az „Értesítések” részhez, és görgessen le az „iPhone-riasztások tükrözése” részhez. Itt megjelenik az iPhone-ra telepített összes alkalmazás listája. Kapcsolja ki azt, amelyről nem szeretne értesítéseket küldeni az órájára.

értesítési opció kiemelte az Apple Watch alkalmazástaz értesítések kikapcsolása

Sajnos az Apple Watch értesítési kezelőszervei nem annyira részletgazdagok, mint amilyennek tetszik kínálja azokat a vezérlőket. Az iPhone készülékén megjelenő értesítések megjelennek az óráján.

Testreszabhatja az egyes értesítések megjelenését

A csuklóján megkapni kívánt értesítésekhez személyre szabhatja, hogyan és hol jelenjenek meg.

A Watch alkalmazásban lépjen az „Értesítések” részhez. Az „Értesítési adatvédelem” alatt megjelenik az összes konfigurálható alkalmazás listája.

értesítési opció kiemelte az Apple Watch alkalmazástalkalmazások értesítéssel a konfiguráláshoz

Az Apple beépített alkalmazásaiban van még néhány lehetőség. De a legtöbb dolognál a „Mirror My iPhone” lehetőséget választja, és az értesítések ugyanúgy jelennek meg, mint az iPhone készülékén, vagy az „Custom” lehetőséget választja.

értesítési lehetőségek az Apple Watch számáraértesítési lehetőségek az Apple Watch számára

Ha az „Egyéni” lehetőséget választja, lehetősége van az „Értesítések engedélyezése”, „Küldés az Értesítési központba” lehetőségre, vagy az „Értesítések kikapcsolása” lehetőségre.

Az „Értesítések engedélyezése” azt jelenti, hogy az órája az értesítést a következő alkalommal pillantja meg. Be- és kikapcsolhatja a „Hang” funkciót.

A „Küldés az Értesítési Központba” azt jelenti, hogy az értesítések láthatók lesznek az értesítési központban, de egyébként nem jelennek meg a csuklóján. Ismét be- vagy kikapcsolhatja a „Hang” funkciót.

Végül az „Értesítések kikapcsolva” funkció csak kikapcsolja az adott alkalmazás összes értesítését.

Állítsa be az Alert Volume és a Haptic Strength értéket

hangok és haptikák opció almaórahangok és haptics opciók beállítása almaóra

Ha nyomon követte, akkor most csak azoktól az alkalmazásoktól kell értesítéseket kapnia, amelyekről meg szeretné szerezni őket. A következő lépés annak beállítása, hogy az óra milyen hangosan csipog (de csak akkor, amikor szeretné!), És milyen erősen rezeg.

A Watch alkalmazásban lépjen a „Hangok és Haptik” részhez. Az „Alert Volume” csúszkával állíthatja be a riasztások hangosságát. A „Haptics” részben kiválaszthatja, hogy az órája milyen erősen rezegjen az egyes értesítésekkel. Én a „Kiemelkedő” -t ajánlom.

Szükség szerint használja a különböző módokat

Míg néhány jó alapértelmezés beállítása a legtöbb helyzetre kiterjed, ismerkednie kell velük is az összes rendelkezésre álló mód. Különösen:

a néma üzemmód be- és kikapcsolása az almaórán

Bármelyik mód bekapcsolásához csúsztassa felfelé az óráját, és koppintson a csengő ikonra a „Néma” és a holdikonra a „Ne zavarjanak” elemre. A kettő között garantálhatja, hogy az órája csak akkor értesít, amikor csak akar.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mit csinálnak az összes mód az Apple Watch-on?[ad_2]
Source link


459 Views 0 Ratings Rate it