A Samsung Galaxy Chromebook 2 megfizethető és gyönyörű QLED kijelzővel rendelkezik – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.07. 25 Views 0 Likes 0 Ratings

25 Views 0 Ratings Rate it

Samsung Galaxy Chromebook 2 elölnézet, képernyő be van kapcsolva
Samsung

A Samsung család legújabb tagja az Galaxy Chromebook 2. Az átalakítható laptop a világ első QLED Chromebookja. Akkumulátor-élettartama akár 14 óra töltésenként is ígérkezik, ami nagyon szükséges javulás az elődje hírhedten mélységes akkumulátor-élettartamához képest. Emellett megfizethetőbb – mindössze 550 dollár – a prémiumabb hangulata ellenére visszahelyezi a Chromebook területére.

Az új, 13,3 hüvelykes 1920 x 1080 QLED kijelző mellett ez az első is Chromebook hogy kvantumpont paneleket jelenítsen meg. Ennek lehetővé kell tennie a világosabb, élesebb és élénkebb színek megjelenítését, ami értelemszerű, tekintettel arra, hogy a Samsung hogyan használja a kvantumpont technológiát számos területén egyéb új termékek idén. Az egyetlen valódi gond a Samsung választása, hogy a 16: 9 helyett 16: 9-es dátumarányt használ, de a Chromebook esetében őszintén szólva mégis logikus.

A Galaxy Chromebook 2 alapmodellje Intel Celeron 5205U lapkakészletet, 4 GB RAM-ot és 64 GB tárhelyet kínál, ami kiválóan alkalmas diákok és hétköznapi felhasználók számára. Arra is lehetősége lesz, hogy további 150 dollárt költsön egy 10. generációs Intel Core i3 processzor megszerzésére, és megduplázza a tárhelyet és a memóriát.

Samsung Galaxy Chromebook 2 laptop nézet hátulról
Samsung

A Samsung emellett új intelligens erősítő funkcióval is rendelkezik, amely a hangerőt 178% -kal növeli, mint az átlagos erősítő. Így tökéletes a filmek és a könnyű játékok elmerüléséhez. A rácsos billentyűzet szélesebb billentyűzárakkal és erős háttérvilágítással rendelkezik, megkönnyítve a gépelést. Támogatja az Universal Stylus Initiative (USI) tollakat is, 4096 nyomásérzékenységi szinttel, ha használni szeretné.

A Chromebook 2-t túlnyomórészt alumínium vázzal tervezték, és kellemesen vékony profilú, mindössze 13,9 mm méretű. Választhatja a szemet gyönyörködtető Fiesta Red kivitelét, vagy ha valamivel kevésbé mutatós dologra vágyik, van egy nyugodtabb Mercury Grey opció is. Súlya 2,71 font és a Wi-Fi 6 támogatásával büszkélkedhet. A 720p felbontású webkamera kissé kiábrándító, de ez még mindig HD, így bőven elegendő.

A számítógép a ChromeOS rendszeren fut, megkönnyítve a Google Drive-fájlok és más Google-alkalmazások, például a Meet elérését. Be van építve a Google Assistant is, így választ kaphat kérdéseire, irányíthatja intelligens otthoni eszközök, és kezelheti naptárát kihangosítón keresztül.

Az ára Samsung Galaxy Chromebook 2 549,99 USD-nél kezdődik, amint megjelenik a Q1 2021-ben. Megteheti iratkozzon fel a legújabb frissítésekre rajta, beleértve a 80 dolláros jóváírás megszerzését, amikor lefoglalja és előrendeli a 2 az 1-ben laptopot magának.
Source link


25 Views 0 Ratings Rate it