A Samsung új HDR10 + televíziói automatikusan igazítják a képminőséget a környezeti megvilágításhoz – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.30. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Samsung QLED TV egy jól megvilágított nappaliban.
Samsung

A HDR-t szuper sötét környezetben történő működésre optimalizálták, de a legtöbb ember tévéidejét környezeti megvilágítás, például napfény vagy egy lámpa fénye veszi körül. Ezért tartalmazzák a Samsung hamarosan megjelenő QLED tévéi az új funkciót HDR10 + adaptív, amely automatikusan beállítja és optimalizálja a képminőséget a nappali környezeti fény alapján.

Mint a Adaptív szín A Samsung telefonok HDR10 + Adaptive beállítása a TV fényérzékelőjével „látja” a szoba világítását, és ennek megfelelően optimalizálja a képet. A Samsung állítása szerint a technológia minden jelenetet a környezetéhez optimalizál, valódi HDR élményt nyújtva még nemkívánatos fényviszonyok között is. A HDR10 + Adaptive Filmmaker módban is működik, amely megjelenítési beállítás kikapcsolja az utófeldolgozási effektusokat, például a mozgás simítását, hogy filmileg pontos nézési élményt nyújtson.

De a Samsung nem először vezeti be ezt a fajta funkciót. A Dolby Vision HDR szabvány, amely már elérhető az LG és a Sony tévéken, és amelyet olyan streaming szolgáltatások támogatnak, mint a Netflix és a Disney +, a Dolby Vision IQ nevű technológiát használja a HDR-tartalom optimalizálásához a nézett helyiség alapján. A Samsung tévék nem támogatják a Dolby-t A Vision és az egyetlen streaming szolgáltatás, amely támogatja a Samsung HDR10 + szabványát, az Amazon Prime Video.

A Samsung szerint 2021-es QLED tévéi támogatják az adaptív HDR10 + technológiát. A vállalat nem közölte, hogy a meglévő QLED tévék frissítéssel kapják-e meg az új funkciót.

Forrás: Samsung keresztül Engadget[ad_2]
Source link


11 Views 0 Ratings Rate it