A Satechi új iPad billentyűzetei és állványa vékony, karcsú és megfizethető – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.01.08. 88 Views 0 Likes 0 Ratings

88 Views 0 Ratings Rate it

Satechi billentyűzet egy iPad állvány mellett
Satechi

A CES hivatalosan csak a jövő héten indul, de ez nem jelenti azt, hogy a vállalatoknak új termékek piacra dobására kell várniuk. A Satechi csak levette négy új, háttérvilágítású billentyűzet burkolatát és egy állványt az iPad számára. A billentyűzetek vékonyak és több eszközhöz csatlakoznak. És választhat, hogy beszerez-e egy numpadot, vezeték nélküli vagy vezetékes. A Satechi iPad állványa miatt a táblagép szinte olyan lesz, mint egy kis iPad.

A vezeték nélküli opcióktól kezdve választhatja a 69,99 dollárt Slim X1 Bluetooth háttérvilágítású billentyűzet vagy a nagyobb 89,99 dollár Vékony X3 Bluetooth háttérvilágítású billentyűzet. Az X1-nek nincs számbillentyűje, ezért kompaktnak és jobbnak kell lennie utazáshoz. De ha valami nagyobbra van szüksége a teljes mérethez, érdemes inkább az X3-mal együtt járnia, beleértve a numerikus billentyűzetet is. Az X1 három különböző Bluetooth eszközhöz tud csatlakozni, míg az X4 négyig léphet. Mindkét billentyűzet USB-C-n keresztül töltődik, de nem világos, hogy a billentyűzetek mennyi ideig bírnak egyetlen feltöltéssel. Ma megrendelheti az új billentyűzeteket.

Ha inkább a vezetékes lehetőségeket részesíti előnyben, akkor a Satetchi lefedte, és pénzt takarít meg. De tovább kell várnod. 59,99 dollár Vékony X1 vezetékes háttérvilágítású billentyűzet és 69,99 dollár Vékony X3 vezetékes háttérvilágítású billentyűzet a hónap végén eladásra kerül.

Satechi állvány iPad vízszintes helyzetben.
Satechi

Végül Satechinek van egy új állvány az iPad készülékekhez. A 44,99 dolláros alumínium állvány 180 ° -os rögzítéssel és 135 ° -os csuklópánttal rendelkezik, amely lehetővé teszi a táblagép szögbe állítását a jó látótávolság érdekében. Függőleges vagy vízszintes helyzetben tudja tartani iPadjét, és a könnyű tárolás érdekében összeesik. Ma átveheti a Satechi webhelyéről.
Source link


88 Views 0 Ratings Rate it