Az 56 hüvelykes Mercedes-Benz „Hyperscreen” nagyobb, mint a tévém – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.08. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

A Mercedez-Benz MBUX Hyperscreen fényképe.
Mercedes-Benz

Ez a cucc teszi Star Trek gyerekjátéknak tűnnek. A Mercedes-Benz közelgő 2022-es EQS elektromos szedánja megjelenik hatalmas, 56 hüvelykes érintőképernyős kijelző átfogja az egész műszerfalat. A Hyperscreen a Mercedes-Benz második generációjának része MBUX információs és szórakoztató rendszer amely a fizikai gombokat és gombokat helyettesíti érintés és hangvezérléssel.

A korai képek alapján a Hyperscreen három különálló OLED-kijelzőt tartalmaz. A kormányoszlop mögötti kijelző az Ön tipikus műszeregységét jelöli, míg a központi információs és szórakoztató képernyő lehetővé teszi a zene, a navigáció, az A / C, a hívások és más nem alapvető elemek vezérlését. Az első utas felé néző kis képernyő további irányítást és szórakozást nyújt.

Az MBUX hiperképernyő illusztrációja "nulla réteg" rendszer.
Mercedes-Benz

A Mercedes-Benz megjegyzi, hogy a Hyperscreen „nulla rétegű” rendszerrel rendelkezik, ami fantasztikus módon azt állítja, hogy nincsenek zavaró almenük. A fontos alkalmazások és információk mindig a látótávolságában vannak, így nem kell megküzdenie a hívás elől, csak hogy visszatérjen a navigációhoz. Ezenkívül a második generációs MBUX rendszer 7 profilt képes tárolni a járművezetők és az utasok számára, amelyek segítséget nyújthatnak a családoknak az úton, anélkül, hogy beállítanák hatalmas digitális műszerfalukat.

Mint egy repedt műszerfalon (ne kérdezzen), nem tehetek róla, hogy vajon hány sofőr károsítja az 56 hüvelykes hiper képernyőt. A Mercedes-Benz szerint bevont alumínium-szilikátüvegje karcolás- és tükröződésálló, de nem idióta. Ráadásul a javítások vagy cserék valószínűleg egy vagyonba kerülnek, mivel a Hyperscreen hatalmas, ívelt, és még két fizikai szellőzőnyílással is rendelkezik kivágásokkal.

A Hyperscreen debütál a Mercedes-Benz 2022-es EQS elektromos szedánjában, amelynek gyártását még ebben az évben meg kell kezdeni. Lehet, hogy ez az eddigi legfejlettebb információs és szórakoztató rendszer, vetekszik a Cadillac 2021-es Escalade és a Tesla prémium kategóriájú elektromos járműveinek tömeges kijelzőivel.

Forrás: Mercedes-Benz keresztül Roadshow a CNET-től
Source link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok