A Századok játéka 40% kedvezménnyel eladó – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.29. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

Egy Tie-Harcostól elrepülő X-Wing egy űrcsatában
EA

Egy ideig az EA-nak rossz rapje volt a végtelen mikrotranzakciókkal teli drága játékokért. Aztán jött Csillagok háborúja: századok, egy olcsó űrharcos játék, nulla mikrotranzakcióval. Ha megvásárolja a PC-s verziót, akkor még a VR-t is tartalmazza; nincs szükség extra vásárlásra. Mi lehetne jobb? 40% kedvezménnyel így az ár már ésszerű 40 dollárról 23,99 dollárra emelkedik.

Csillagok háborúja: századok mert az avatatlanok a csata mind az Új Köztársaság, mind a császári oldalán pilótaülésre helyeznek. Nem sokkal az Alderaan bolygó pusztulása után kezdődik Egy új remény, de aztán egyenesen az utána következő eseményekre ugrik A Jedi visszatérése. Felváltva hajózik mindkét fél számára, a Tie Fighters-től az X-Wings-ig, az A-szárnyakig és a Tie-bombázókig.

A játék egyjátékos kampánnyal rendelkezik, de az online játékos mód teszi ki a játék nagy részét. Ott részt vehet a szokásos kutyaviadalokban, vagy akár flottacsatákba is belemehet. Ebben a módban megpróbálja visszaszorítani az ellenséget, majd megsemmisíteni egy hordozó hajót. De természetesen az ellenfél megpróbálja megállítani és visszaszorítani, hogy ugyanazt a célt tudja elérni.

Ha a Steam-en vagy a PlayStation-en vásárolja meg, akkor még a játékhoz tartozó virtuális valóság módokat is megkapja. Ez nem mindig adott, különösen a PC-s játékok esetében. És ami még jobb, a VR nem utolsó pillanatban ragadta meg azt a funkciót, amely semmit sem adna a játékhoz; az egész játék jól játszik a VR-ben. Vannak, akik szerint ez előnyt jelent. Természetesen játszhat a billentyűzettel, a vezérlővel vagy a joystickokkal is.

Összességében elmondható, hogy ez egy jó játék 40 dollárért, és nem kell többet költenie mikrotranzakciókkal az online versenyzéshez. Csak nem léteznek. Még a legújabb frissítés is ingyenes minden játékos számára. Tehát 40% kedvezménnyel nincs oka annak, hogy ne vásárolja meg.
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it