Az alkalmazás elrendezésének módosítása listára az Apple Watch-on

Avatar Gadam | 2020.12.29. 44 Views 0 Likes 0 Ratings

44 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Khamosh Pathak

Az Apple Watch méhsejt-stílusú alkalmazásképernyővel rendelkezik. Bár hatékony, nehézségekbe ütközhet a megfelelő alkalmazás megtalálása a kis képernyőn. Váltson az alkalmazás elrendezéséről listanézetre, hogy nagyobb alkalmazásikonokat és alkalmazásneveket láthasson az Apple Watchon.

Az Apple Watch támogatta a lista nézet funkció pár évig. A watchOS 7-ig csak annyit kellett tennie, hogy nyomva tartotta a (Kényszer érintés) képernyőt, hogy megtalálja a listanézetre váltás lehetőségét.

De a watchOS 7-től kezdve az Apple eltávolította a Force Touch funkciót az egész operációs rendszerről (ez megváltoztatja a minden értesítés törlése). Tehát most a Beállítások alkalmazásba kell lépnie, hogy átváltson a listanézetre.

ÖSSZEFÜGGŐ: Az Apple Watch összes értesítésének gyors törlése

Az Apple Watch alkalmazásban nyomja meg a Digital Crown gombot az alkalmazásgaléria képernyő megnyitásához. Itt válassza ki a „Beállítások” alkalmazást, amely úgy néz ki, mint egy fogaskerék ikon.

Most görgessen lefelé, és válassza az „App View” lehetőséget. Itt váltson a „Lista nézet” lehetőségre.

És ez az. A Digitális korona megnyomásakor az összes telepített alkalmazást betűrendben rendezett listanézetben látja. Csúsztathatja felfelé vagy lefelé a képernyőt, vagy elfordíthatja a digitális koronát a lista görgetéséhez.

A folyamata alkalmazások törlése a listanézetben is eltér. Húzza az ujját balra egy alkalmazáson, koppintson a kuka alakú „Törlés” gombra, majd válassza az „Alkalmazás törlése” lehetőséget.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet eltávolítani az alkalmazásokat az Apple Watchról
[ad_2]
Source link


44 Views 0 Ratings Rate it