A tálca áthelyezése a képernyő tetejére Windows 10 rendszeren

Avatar Gadam | 2021.01.08. 581 Views 0 Likes 0 Ratings

581 Views 0 Ratings Rate it

Windows 10 Logo Hero - 3. verzió

Ha Ön egy olyan Windows 10-felhasználó, amely szereti feldobni a dolgokat, miért nem helyezi át a tálcát egy új helyre – például a képernyő tetejére? Ha odaér, ​​akkor ugyanúgy működik, mint amire számíthat, beleértve a Start menüt is. Remek buli trükk ez is. Így teheti meg.

Először kattintson a jobb gombbal a tálcára, és törölje a jelet a felbukkanó menüben a „Tálca zárolása” jelölőnégyzetből. Ez lehetővé teszi a tálca új helyre történő áthelyezését.

Kattintson a jobb gombbal a tálcára, és törölje a jelölést "A Tálca zárolása."

Miután a tálca fel van oldva, kattintson a tálcára, és húzza a képernyő tetejére, majd engedje el az egér vagy az érintőpad gombot.

Ha a tálca nyitva van, húzza az egérrel a képernyő tetejére, és engedje el az egérgombot.

Miután elengedte, a tálca boldogan fog élni fent, amíg csak akarja, folyamatosan dacolva a gravitációval.

A Windows 10 tálca a képernyő tetején.

Észre fogja venni, hogy ha a tálca a képernyő tetején van, akkor pontosan úgy működik, mint akkor, amikor az alján volt, csak más tájolással. Még a Start menüt is megnyithatja, és felülről leugrik.

A Windows 10 Start menüje a képernyő tetején.

Amíg itt tart, nyugodtan kísérletezhet a tálca más helyeivel – például a függőleges tájolás a képernyő bal vagy jobb oldalán. Ezenkívül kevesen tudják ezt, de te is tudod változtassa meg a tálca magasságát, amíg fel van oldva.

Ha végzett, érdemes lezárni a tálcát a helyén, hogy ne véletlenül mozdítsa el. Csak kattintson a jobb gombbal a tálcára, és jelölje be a pipát a felbukkanó menü „A tálca zárolása” mellett. Jó szórakozást a Windows testreszabásához!

ÖSSZEFÜGGŐ: A tálca magasságának vagy szélességének módosítása Windows 10 rendszeren
Source link


581 Views 0 Ratings Rate it