Ingyenes nyomtatható Valentin címkék – Lia Griffith

Avatar admin | 2021.01.08. 50 Views 0 Likes 0 Ratings

50 Views 0 Ratings Rate it

A hónap ingyenes projektje Online címkék egy matrica a Valentin-napra! Összesen 12 valentin címke található az alábbi PDF-fájlunkban. Csak egy teljes lapos címkepapírra és az ollóra van szüksége.

nyomtatható erdei témájú Valentin-napi címkék

A Valentine címkék aranyos és szórakoztató módon kiemelik ajándékait. Egyszerűen kinyomtatja és kivágja a matricákat, majd lezárja a csomagolt csemegéket és finomságokat. Vagy felhasználhatja őket a Valentin-napi kártyák és ajándékcsomagolások díszítésére.

Ismer valakit, aki imádná ezeket a matricákat? Csak küldje el nekik ezt a bejegyzést. Vagy nyomtasson ki nekik egy matricaszettet!

Ez a tartalom olyan linkeket használ, amelyekből jutalékot kaphatunk. Közzététel.

Eszközök és anyagok

Utasítás

Töltse le a PDF-t a bejegyzés végén. Ezután nyomtassa ki a matrica lapot teljes lapos címkepapírra. Ha személyre szeretné szabni a címkéket, kattintson az alábbi linkekre. Ez eljut az Online címkékbe, ahol ingyen kinyomtathatja őket otthon – vagy akár nyomtathatja is őket.

Valentin napi matrica, Lia Griffithnyomtatható valentin matricák valentin matricák DIY valentin címkék

Fedezze fel többet

Több ilyen egyszerű nyomtathatót szeretnél? Tekintse meg az online címkék összes címkesablonját. Vagy ha tag vagy, mindenképpen nézd meg a másikunkat Valentin-napi projektek.

További barkácsötletekért csatlakozzon hozzánk Instagram, Facebook, és Pinterest. Nekünk is van video oktatóanyagok papírvirágok és növények készítéséhez, DIY dekorációval stb. Ha velünk szeretne foglalkozni, jelentkezzen be egy Lia Griffith-be tagság.
Source link


50 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok