Takarítson meg két AUKEY tartozékot ezekkel a kuponokkal és promóciós kódokkal – tekintse át a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2021.01.06. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

Az AUKEY autós töltő és a gyorsan töltő vezeték nélküli töltő lila háttérrel áll
Suzanne Humphries

Ha arra törekedett, hogy átvegyen még néhány AUKEY kiegészítőt, az Amazon megkönnyíti további kettő megvásárlását anélkül, hogy eltörné a pénztárcáját. Kuponokat és kedvezménykódokat kínál egy autós töltőhöz és egy gyorsan töltő vezeték nélküli töltőállványhoz, amelyek nélkülözhetetlenek a töltőeszközök gyűjteményének kibővítéséhez.

A AUKEY 48W 2 portos autós töltőA szokásos ára 18,99 dollár, és mindössze 14,24 dollárért kaphatja meg, ha levágja a rendelkezésre álló 5% kedvezményes kupont és felhasználja ezt a 20% kedvezményes promóciós kódot: D4O2IVTE január 11-ig éjfélig. Az autós töltő egyszerre kínál nagysebességű töltést a Power Delivery és a Quick Charging 3.0 USB-A és USB-C portokkal. A 30 W-os port nagyszerű energiát igénylő eszközökhöz, például USB-C noteszgépekhez, míg a 18 W-os port tabletek és okostelefonok áramellátásához. Kompatibilis a legtöbb USB-alapú eszközzel.

A AUKEY 10W-os gyors töltésű vezeték nélküli töltőállvány általában 26,99 dollárért jár, de 16,19 dollárért megragadhatja az 5% -os kupon levágásával és a következő promóciós kód használatával: TJOSJM89. A töltőállvány iPhone készülékekre van optimalizálva, és egyidejűleg 7,5 W-os iPhone-t, valamint néhány AirPods Pro-t 5 W-os töltésre képes. A Qi-kompatibilis eszközöket is képes tölteni, például a Samsungét, 10 W-os gyors töltéssel. Támogatja a fekvő és a portré formátumú töltést is, és a legtöbb könnyű műanyag tokon keresztül akár 3 mm-ig is képes tölteni.
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it