Alapértelmezett Google-fiókjának módosítása az interneten

Avatar Gadam | 2020.12.28. 40 Views 0 Likes 0 Ratings

40 Views 0 Ratings Rate it

módosítsa az alapértelmezett Google-fiókot az interneten

Könnyű használni az internetet, ha egyszerre több Google-fiókkal van bejelentkezve, de mindig visszatér az „alapértelmezett” fiókhoz. Kicsit trükkös ezen változtatni, de meg lehet csinálni.

Az alapértelmezett Google-fiókot attól függően határozza meg, hogy mire használt először bejelentkezést. Ugyanez a szabály vonatkozik Android-eszközök és sok Google-alkalmazás. Sajnos az „alapértelmezett” fiók módosítása kissé nehézkes.

ÖSSZEFÜGGŐ: Az alapértelmezett Google-fiók módosítása az Android rendszeren

Látogatás közben gyorsan megnézheti, melyik fiók az alapértelmezett A Google webhelye és kattintson a profil ikonra a jobb felső sarokban. Megjelenik az összes használt Google-fiók listája. Ha az egyik fiók mellett nem szerepel az „Alapértelmezett” felirat, akkor már az alapértelmezett fiókot használja.

hogyan lehet megmondani, hogy melyik az alapértelmezett

Mint korábban említettük, az első fiók, amelybe bejelentkezett, az alapértelmezett fiók lett, így a visszavonás azt jelenti, hogy kijelentkezünk az összes fiókból. Ezt követően először bejelentkezhet az új alapértelmezett fiókkal.

Először irány google.com böngészőben, és kattintson a profil ikonra a jobb felső sarokban.

kattintson a profil ikonjára

Ezután válassza az előugró menü „Kijelentkezés az összes fiókból” elemét.

jelentkezzen ki az összes fiókból

Ha bejelentkezett a Google Chrome-ba, akkor egy üzenet arról tájékoztatja, hogy a szinkronizálást szüneteltetjük a fiókjában. A folytatáshoz kattintson a „Folytatás” gombra.

koppintson a folytatáshoz

Mostantól újra bejelentkezhet azzal a fiókkal, amelyet mostantól alapértelmezettnek kíván lenni. Kattintson a „Bejelentkezés” lehetőségre a Google kezdőlapjának jobb felső sarkában.

kattintson a bejelentkezés gombra

Megjelenik azoknak a fiókoknak a listája, amelyekre korábban bejelentkeztek, mellettük a „Kijelentkezve”. Válassza ki azt, amelyet alapértelmezettként szeretne használni, vagy kattintson az „Egy másik fiók használata” elemre, ha újból szeretne bejelentkezni.

válassza ki az új alapértelmezett fiókot

Ez az! Bár ez nem a legjobb módszer az alapértelmezett számlák megváltoztatására, mégis működik. Remélhetőleg ez megoldja a fiókváltással kapcsolatos problémákat.
Source link


40 Views 0 Ratings Rate it