Kedvenc receptjeink 2020-tól

Avatar Gadam | 2020.12.29. 21 Views 0 Likes 0 Ratings

21 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Szerkesztőségünk országszerte szétszórt parttól partig. Némelyikünknek nagy családja van, mások pedig boldogan párosulnak és kicsiek.

Olvasóinkhoz hasonlóan 2020 nagy részében a konyhában találtuk magunkat. Szekrényeinket egyszerű összetevőkkel raktuk fel, hogy fenntartsuk önmagunkat és családunkat. Mint te, mi is sütöttünk Banán kenyér és Nem dagasztott kenyér. A főbb ünnepeken, születésnapokon és különleges eseményeken át főztük magunkat.

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a recepteket, amelyekhez újra és újra rátértünk 2020 folyamán, hogy fenntartsuk önmagunkat és szeretteinket, néhány új idén és néhány régi kedvenc.

Akár egy hét hetes sereget etet, mint Claudiát, a közösségi menedzserünket, vagy vacsorát készít két embernek, például Emma, ​​a főszerkesztőnk; Amerika közepén él, mint Summer, Cambria, Sara és Andy; túrázni országszerte Maine-ba olyan kisgyermekekkel, mint Megan, vagy a Csendes-óceán északnyugati részén élni, és megpróbálni megbirkózni olyan tinédzserekkel és tizenkétekkel, mint én, Rachel – a Simply Recipes webhelyről főztünk, akárcsak te.

Mindannyian kényelmet, inspirációt és józanságot kerestünk 2020 folyamán, és ezek a legkedveltebb receptek. Köszönjük, hogy itt voltál és itt főztél velünk.

Emma Christensen (főszerkesztő), Megan Gordon (marketing igazgató), Summer Miller (vezető szerkesztő), Cambria Bold (vezető szerkesztő), Andy Christensen (művészeti igazgató), Rachel Knecht (szerkesztői asszisztens), Claudia Cash (közösségi menedzser), és Sara Bir (Extraordinaire megjegyzés-válaszadó).

[ad_2]
Source link


21 Views 0 Ratings Rate it