Az Apple most új heti fitnesz + sorozattal rendelkezik az Apple Music lejátszási listáival – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.04. 42 Views 0 Likes 0 Ratings

42 Views 0 Ratings Rate it

Az Apple Fitness + alkalmazás bemutatja az új célmeghatározó edzéseket bemutató videót
alma

Hogy mindenki segítsen az újévi fitneszélményekben, az Apple most rengeteg újat adott hozzá célmeghatározó edzésekFitness + előfizetési szolgáltatás. Az edzések egy vadonatúj heti sorozat részét képezik, amelynek célja, hogy ösztönözze a felhasználókat a testmozgásra és az egész éven át tartó csúcsra.

A Fitness + kezdőlap tetején a felhasználók megnézhetik az új bemutatkozó videót. Ebben Kim oktató röviden bemutatja az előfizetéses szolgáltatás új funkcióit, majd a Ringhez irányítja a felhasználókat az Apple Watch újévi, korlátozott kiadású tevékenységi kihívásában. Kim két példamutatót is kiválaszt, amelyek célkitűzés-motivációt tartalmaznak, köztük egy 10 perces HIIT edzést és egy 20 perces erősítő edzést, amelyek segítenek a felhasználóknak megszerezni a Gyűrűt az Újévi Kihívásban

A videóban Kim kijelenti: „Boldog új évet! Kim, és ez egy új sorozat, amely a héten a Fitness + edzéseid tetején tart és motiválttá tesz. Győződjön meg róla, hogy minden hétfőn visszatér egy új videóhoz. Akár most kezdi az abszolút kezdő edzéseket, akár egy ideje foglalkozik fitneszrel, mindenkit szeretettel várunk. Kezdjük 2021-t erősen egy aktivitássorral. Ahhoz, hogy kordában tarthasson benneteket, van egy gyűrű az újévi korlátozott kiadásban az Apple Watch-on. ”

Az Apple összesen 24 új Fitness + edzést adott hozzá, amelyek olyan kategóriákat ölelnek fel, mint a jóga, a HIIT, a tánc, az erő, a futópad, a kerékpározás és a core. A Fitness + videók mindegyike az Apple Music zenéjét használja, és akkor is meghallgatható, ha nem vagy feliratkozva a zene streaming szolgáltatás. Ha mégis fizet az Apple Musicért, a Böngészőben van egy új kategória, a Fitness néven, amely tartalmazza az „Apple Fitness + Studio Series” nevű részt az ezen edzéseken szereplő összes zenével.

Fitness + havi 9,99 dollárba vagy évi 79,99 dollárba kerül (ami mindössze 6,67 dollár havonta), és legfeljebb hat családtagot fedezhet. A szolgáltatást is tartalmazza a Apple One Premier csomag, amely havonta 29,99 dollárba kerül. Ez nagyon sok dolog az Apple felhasználók számára, mivel ide tartozik az Apple TV +, az Apple Music, az Apple News +, az Apple Arcade és a 2 TB iCloud tárhely is.

keresztül MacRumors
Source link


42 Views 0 Ratings Rate it