Az Apple Watchon látható edzésstatisztikák testreszabása

Avatar Gadam | 2021.01.01. 26 Views 0 Likes 0 Ratings

26 Views 0 Ratings Rate it

előnézeti kép, amely az edzés mutatóit mutatja egy almaórán

Az Apple Watch edzés közben csak öt különböző mutatót vagy teljesítménystatisztikát jeleníthet meg, például az aktuális tempót vagy a megtett távolságot – így testreszabhatja, hogy melyiket látja. Azt is beállíthatja, hogy az órája csak egyetlen fontos mutatót jelenítsen meg. Itt van, hogyan.

A megjelenített mutatók testreszabása

Minden edzéstípusnál az órád nyomon követheti és megjelenítheti: Időtartam, Aktív kilokalóriák, Összes kilokalória és pulzusszám. Bizonyos edzések, például a szabadtéri futás vagy a medenceúszás esetében az órád más specifikusabb statisztikákat is követ (és megjeleníthet), úgymint a távolság, az aktuális tempó, a megszerzett magasság és az úszott hosszúság.

Az edzés közben az órádon megjelenő statisztikák megváltoztatásához nyissa meg iPhone „Watch” alkalmazását, és válassza az Edzés> Edzés nézet lehetőséget.

edzés kiválasztása az Apple Watch alkalmazásban az iphone-onNézet kiválasztása az Apple Watch alkalmazásban az iPhone-on

Az „Edzések” alatt válassza ki a testreszabni kívánt tevékenységet, majd koppintson a „Szerkesztés” elemre.

tevékenységek az iPhone alkalmazásbanopciók az Apple Watch alkalmazásban az iPhone-on

A különböző statisztikák a „Metrika” alatt vannak csoportosítva, amelyek az edzés közben jelennek meg, és a „Ne tartalmazzon” elemeket, amelyek nem. Statisztika hozzáadásához érintse meg a zöld pluszjel ikont. Az egyik eltávolításához koppintson a piros kör ikonra, majd az „Eltávolítás” elemre. A különböző mutatók átrendezéséhez használja a jobb oldali fogantyúkat. Ha elkészült, koppintson a „Kész” gombra.

Jegyzet: Az egyszerre megjeleníthető maximum öt mutató. A legtöbb tevékenységhez válogatni kell. Előfordulhat, hogy el kell távolítania egy alapértelmezett mutatót, mielőtt hozzáadhatna egy másikat.

az Apple Watch alkalmazásban megjelenített mutatók testreszabása

Amikor legközelebb nyomon követ egy edzést, látni fogja a kiválasztott mutatókat. Ahhoz, hogy még egy láthatóbb legyen, kiemelheti a Digital Crown forgatásával. Ez színes színűvé teszi, így könnyebben, egy pillantással láthatja. Az alábbi képernyőképen láthatja, hogy a távolság sárga színnel világít.

sárga kiemelő távolság az almaórán

Hogyan lehet váltani egy metrikus nézetre

Ha csak egyetlen fontos statisztikára szeretne koncentrálni (vagy megakadályozza, hogy edzés közben folyamatosan nézzen a csuklójára), akkor az Apple Watch Workout alkalmazását Single Metrikus módba állíthatja.

egyetlen metrikus nézet, amely pulzusszámot mutat az Apple karórán

Ehhez nyissa meg iPhone „Watch” alkalmazását, és válassza az Edzés> Edzés nézet lehetőséget. Válassza az „Egyetlen mutató” lehetőséget.

nézet kiválasztása az iPhone alkalmazásbanegyetlen metrikus nézet kiválasztása az Apple Watch alkalmazásban az iphone-on

Most, amikor órával követi az edzést, egyszerre csak egyetlen teljesítménystatisztikát (és időt) láthat. A közöttük való körforgáshoz csavarja be a digitális koronát.
Source link


26 Views 0 Ratings Rate it