Az intelligens objektumok kikapcsolása a Photoshopban

Avatar Gadam | 2021.01.03. 294 Views 0 Likes 0 Ratings

294 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A hivatalos Adobe Photoshop logó sötét háttér előtt.

Az Adobe Photoshop használatának módjától függően az intelligens objektumok lehetnek az egyik kedvenc funkciója – vagy állandó bosszantó párbeszédpanelek forrása. Ha ez utóbbi táborban tartózkodik, a következőképpen akadályozhatja meg a Photoshopot abban, hogy mindent okos tárgyként helyezzen el.

Mik az intelligens objektumok a Photoshopban?

De először nézzük át, mit veszít.

Intelligens tárgyak csinálj néhány különböző dolgot de legnagyobb előnyük, hogy megőrzik a beágyazott kép vagy vektorfájl eredeti adatait. A Photoshop lehetővé teszi az egyik módját roncsolásmentesen dolgozzon.

összehasonlító kép, amely az átméretezett intelligens objektum és az átméretezett raszterizált réteg közötti különbséget mutatja

Például a fenti kompozitban a bal oldali kép az eredeti kép, a középen lévő kép egy intelligens objektum, amelyet átméreteztek 10% -ra, majd újra felfelé, míg a jobb oldali nagyon elmosódott rendetlenség a a raszterizált réteg átméretezett 10% -ra, majd újra felfelé. Mint látható, az intelligens objektum az átalakítás során megőrizte az eredeti képet, míg a raszterizált réteg sok adatot veszített.

Ez azt jelenti, hogy ha összetett képet készít, akkor áthelyezheti, átméretezheti, kivághatja, szűrheti, használhatja a beállítási rétegeket, és különben összevissza kavarhatja a dolgokat, anélkül, hogy félne, hogy olyan változtatásokat hajt végre, amelyeket nem lehet visszavonni. Ezzel szemben, ha raszterizált rétegekkel dolgozik, akkor az új módszer kipróbálásának egyetlen módja az, hogy visszavonja mindazt, amit már végzett, és a semmiből indul.

Másrészről, a raszterizált réteg előnye, hogy közvetlenül szerkesztheti őket anélkül, hogy idegesítő párbeszédpaneleket kapna.

előnézeti kép, amely idegesítő raszterizálja az intelligens objektum párbeszédpanelt

Hogyan lehet megakadályozni, hogy a Photoshop mindig létrehozzon intelligens tárgyakat

Alapértelmezés szerint, amikor képet vagy vektort ad hozzá egy Photoshop-dokumentumhoz, intelligens objektumként beágyazódik.

A viselkedés megváltoztatásához, hogy raszterezett rétegekké ágyazódjanak, menjen a Szerkesztés> Általános beállítások elemre PC-n vagy Photoshop> Beállítások> Általános elemre. Mac-en.

Törölje a jelölést az „Intelligens objektumok létrehozása mindig elhelyezéskor” jelölőnégyzetből, majd kattintson az „OK” gombra.

beállítások párbeszédpanel, amely alapértelmezés szerint letiltja az intelligens objektumok beágyazását

A réteg átalakítása intelligens objektummá

Természetesen, még ha raszterizált réteget is hozzáad egy Photoshop-dokumentumhoz, átalakíthatja okos objektummá, ha roncsolásmentes szerkesztést szeretne végezni. Csak kattintson a jobb gombbal a fóliára, és válassza az „Átalakítás intelligens objektummá” lehetőséget.

szabályos réteg átalakítása intelligens objektummá[ad_2]
Source link


294 Views 0 Ratings Rate it