Az LG legújabb intelligens hűtőszekrényei hangutasítással nyílnak meg – tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.28. 22 Views 0 Likes 0 Ratings

22 Views 0 Ratings Rate it

Egy nő bekopogott egy hűtő ajtaján, hogy felfedje a belső teret.
LG

Az LG már jól ismert átlátszó intelligens hűtőszekrényeiről. Kopogtasson az ajtón, és bepillanthat a belsejébe. A CES előtt a cég bejelentett egy utókövetést, amely még nagyobbá teszi a nézőterületet, így több hűtőszekrény belsejét láthatja. De új hangparancsot is ad hozzá: „nyissa ki a hűtőszekrény ajtaját.

Azt gondolhatja, hogy eleinte haszontalan parancs; végül is mennyire nehéz kinyitni a hűtőszekrényt? De gondoljon vissza minden alkalommal, amikor volt egy maroknyi élelmiszere, és mindent le kellett tennie, ajtót kellett nyitnia, és az egészet fel kellett vennie. Az LG szerint egy hangutasítás megoldja ezt a bosszúságot. Kérje meg hangsegédjét, hogy nyissa ki az ajtót, és a többivel a hűtőszekrény gondoskodhat.

A hangutasítások jótéteményt jelentenek fogyatékkal élők számára; ha már eleve gondja van a hűtőszekrény ajtajának kinyitásával, örömmel fogadjuk a segítséget. Az LG szerint az átlátszó üvegtáblát kopogtatással aktiválod (szinkronizált InstaView) most 23% -kal nagyobb, így többet láthat a hűtőszekrény belsejéből. És UV-fény alapú fertőtlenítőt adott a vízcsapokhoz.

Hogy mennyibe fognak kerülni az új intelligens hűtőszekrények, az még nem látható. Valószínűleg legalább ugyanannyiba fog kerülni, mint az InstaView hűtőszekrények jelenlegi generációja, amelyek gyakran 2000 vagy több dollárért járnak. Amikor az LG bejelenti az árképzést, értesítjük.

Forrás: LG
Source link


22 Views 0 Ratings Rate it