Az LG új vezeték nélküli porszívója kiüríti saját szemetesét – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.06. 29 Views 0 Likes 0 Ratings

29 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Az LG CordZero ThinQ A9 Kompressor vezeték nélküli vákuum fényképe.
LG

A vezeték nélküli botporszívók kényelmesek lehetnek, de nem képesek rengeteg törmeléket eltartani, és szinte minden használat után ki kell üríteni őket. Ezért az LG legújabb vezeték nélküli vákuumja, a gyönyörű nevű LG CordZero ThinQ A9 Kompressor, töltés közben a portartály tartalmát automatikusan porzsákba üríti. Az LG a vákuumot debütálja CES 2021 virtuális kiállítási stand január 11-én.

Önkiürülés robotporszívók meglehetősen gyakoriak, de az LG CordZero ThinQ A9 Kompressor egyike az első automatikus vákuumozó rendszereknek. A töltőállomáson dokkolva automatikusan egy zacskóba helyezi a szemetesedény tartalmát.

Az LG szerint az érintőképernyős töltőállomás hat tartozékot és fúvókát is tartalmaz, köztük egy az egyben kombinált szerszámot, egy résszerszámot, egy kisállat-fúvókát, egy elektromos szőnyegfúvókát és egy motoros felmosó rögzítést a kemény padlókhoz. A vákuumhoz pár gyorsan cserélhető elem és két mosható szűrő is jár.

Ennek ellenére az LG nem tisztázta, mennyibe kerül ez a vákuum, az eldobható táskák mérete vagy a táskák ára. A vállalat bejelentheti az árképzést, amikor bemutatja a CordZero ThinQ A9 Kompressort CES 2021 virtuális kiállítási stand január 11-én.

Forrás: LG keresztül A perem[ad_2]
Source link


29 Views 0 Ratings Rate it