Az összes Firefox Windows bezárása egyszerre

Avatar Gadam | 2021.01.06. 24 Views 0 Likes 0 Ratings

24 Views 0 Ratings Rate it

Firefox logó egy lila háttér

Ha olyanok vagytok, mint mi, könnyen elérhetünk 20 Mozilla Firefox ablakot, amelyek tele vannak egyszerre több száz füllel. Szerencsére van egy egyszerű módja annak, hogy egyszerre több Firefox ablakot is bezárhasson. Így teheti meg Windows, Linux és Mac rendszeren.

Tehát homályos egészségi állapotot vagy doktori disszertációt kutat, és tucatnyi Firefox ablakot nyitott meg. Rendetlenséget okozott az asztalon, és szeretné mindet gyorsan bezárni, anélkül, hogy fárasztóan ki kellene „X” -eznie mindegyiket.

Példa sok Firefox ablakra, amelyek egyszerre nyílnak meg.

Az összes Firefox ablak egyszerre történő bezárásához Windows vagy Linux rendszeren kattintson a hamburger gombra (három vízszintes vonal) bármely ablak jobb felső sarkában. A megjelenő menüben válassza az „Exit” lehetőséget.

A billentyűzeten megnyomhatja a Ctrl + Shift + Q billentyűkombinációt is.

A Firefox menüben válassza a lehetőséget "Kijárat."

Az összes Firefox ablak egyidejű bezárásához Mac gépen kattintson a képernyő tetején lévő menüsor „Firefox” menüjére, és válassza a „Kilépés a Firefoxból” lehetőséget.

A billentyűzeten megnyomhatja a Command + Q billentyűkombinációt is.

Mac gépen kattintson a gombra "Firefox" menüt, és válassza a lehetőséget "Lépjen ki a Firefoxból"

Alapértelmezés szerint megjelenik egy előugró ablak, amely figyelmezteti Önt, hogy egyszerre nagy számú lapot fog bezárni (hacsak ezt korábban nem tiltotta le). Kattintson a „Fülek bezárása” elemre.

Kattintson a gombra "Zárja be a lapokat"

Ezt követően láthatja, hogy az összes Firefox-ablak gyorsan, egyenként eltűnik. Ha vissza szeretné szerezni őket, indítsa újra a Firefox böngészőt, és válassza a Firefox menüben az „Előző munkamenet visszaállítása” lehetőséget.

Információ: Ha korábban konfigurálta a Firefoxot a következőre: mindig privát böngészés módban nyissa meg, az „Előző munkamenet visszaállítása” opció szürkén jelenik meg.

A Firefox menüben kattintson a gombra "Az előző munkamenet visszaállítása."

Ezt követően az imént bezárt összes Firefox-ablak újra felugrik. Ha egyszerre szeretné újra megnyitni őket, akkor a bezárt ablakok és lapok az Előzmények között jelennek meg (hacsak nem állította be a Firefoxot tiszta történelem a záráskor). Boldog böngészést!

ÖSSZEFÜGGŐ: A Mozilla Firefox indítása mindig privát böngészési módban
Source link


24 Views 0 Ratings Rate it