Az összes Google Chrome Windows bezárása egyszerre

Avatar Gadam | 2020.12.31. 26 Views 0 Likes 0 Ratings

26 Views 0 Ratings Rate it

Google Chrome Hero

A Google Chrome böngészése közben egyszerűen elragadhatja magát, és ablakok tucatjait nyithatja meg több száz füllel. Szerencsére könnyű egyszerre több Chrome ablakot bezárni Windows, Linux és Mac rendszeren. Itt van, hogyan.

Az összes Chrome-ablak gyors bezárásához Windows vagy Linux rendszeren kattintson a függőleges ellipszis gombra (három pont), és válassza az „Kilépés” lehetőséget.

A billentyűzeten megnyomhatja az Alt-F, majd az X gombot is.

A Chrome-ban kattintson a menü gombra, majd válassza a lehetőséget "Kijárat."

Mac számítógépen az összes Chrome-ablakot egyszerre bezárhatja, ha a képernyő tetején található menüsoron a „Chrome” menüre kattint, és a „Kilépés a Google Chrome-ból” lehetőséget választja.

A Command + Q billentyűkombinációt is megnyomhatja.

Mac gépen kattintson a gombra "Króm" menüt a menüsoron, és válassza a lehetőséget "Zárja be a Chrome-ot."

Ha a Chrome-ot Mac-en használja, ha be van kapcsolva a „Figyelmeztetés a kilépés előtt” lehetőség, akkor a Command + Q megnyomásakor megjelenik egy üzenet, amely szerint a „Tartsa lenyomva a Command + Q gombot a kilépéshez” feliratú. Tehát a kilépés folyamatához egy pillanatig tartsa lenyomva a Command + Q billentyűt.

(Érdekes módon a Chrome azonnal kilép e figyelmeztetés nélkül, ha megnyomja a Command + Q billentyűkombinációt, miközben az összes böngészőablak minimalizálva van a Dockig.)

A Chrome Mac rendszerből való kilépéséhez tartsa lenyomva a Command + Q billentyűkombinációt.

Ezt követően az összes Chrome böngészőablak gyorsan bezárul.

Ha vissza kell szereznie az ablakokat, akkor a Chrome újraindításakor megtalálja azokat az Előzmények között – hacsak nem konfigurálta a Chrome-ot arra, hogy záráskor törölje a történelmét vagy engedélyezte az állandó inkognitómódot. Boldog böngészést!

ÖSSZEFÜGGŐ: A Google Chrome indítása inkognitómódban mindig a Windows 10 rendszeren

Source link


26 Views 0 Ratings Rate it