Az Outlook „Saját sablonok” bővítményének használata a gyors szövegbevitelhez

Avatar Gadam | 2020.12.31. 696 Views 0 Likes 0 Ratings

696 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Microsoft Outlook logó

Szinte mindenki, aki munkahelyi e-mailt használ, ugyanazokat a kifejezéseket írja naponta többször. Időt takaríthat meg a „Saját sablonok” használatával, a Microsoft Outlook egyetlen kattintással történő szövegbevitelére szolgáló bővítményével, az Ön által választott kifejezések tárolásához és hozzáadásához.

A „Saját sablonok” egy egyszerű, de hatékony eszköz a kifejezések tárolására, és lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással e-mailbe tegye őket. Ez egy Outlook-bővítmény, de automatikusan települ mind az Outlook kliensbe, mind az Outlook webalkalmazásba, amennyiben az e-mail fiókja Microsoft Exchange kiszolgálót használ. Ez magában foglalja az Outlook.com és az M365 / O365 előfizetéseket.

A „Saját sablonok” közé felvett szöveget automatikusan szinkronizálja a Microsoft Outlook kliens és az Outlook webalkalmazás, és az eszköz mindkettőben azonos módon működik. A „Saját sablonok” megnyitásának folyamata kissé eltér az ügyfélben és a webalkalmazásban, de miután megnyílt, ugyanúgy működik.

A „Saját sablonok” megnyitása az Outlook Desktop kliensben

Nyisson meg egy új e-mailt a Microsoft Outlook asztali alkalmazásban (vagy válaszoljon vagy továbbítson egy meglévő üzenetet), majd az „Üzenet” lapon kattintson a „Sablonok megtekintése” elemre.

A "Sablonok megtekintése" gombra az új e-mail Üzenet lapján.

Az e-mail jobb oldalán megnyílik a „Saját sablonok” panel.

A "Saját sablonok" panel egy új e-mailben.

A sablonok megnyitása az Outlook Web App alkalmazásban

Nyisson meg egy új e-mailt a Microsoft Outlook webalkalmazás (vagy válaszoljon vagy továbbítson egy meglévő üzenetet), kattintson az e-mail alján található hárompontos menü ikonra, és válassza a menüből a „Saját sablonok” lehetőséget.

A "Saját sablonok" menüpontot.

Az e-mail jobb oldalán megnyílik a „Saját sablonok” panel.

A "Saját sablonok" panel egy új e-mailben.

A „Saját sablonok” használata a Microsoft Outlook alkalmazásban

Ettől kezdve az Outlook asztali kliensével fogjuk bemutatni a „Saját sablonok” működését, de a webalkalmazásban ez pontosan ugyanaz.

A „Saját sablonok” néhány előre konfigurált kifejezést tartalmaz a dobozból, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára, de tegyük hozzá a sajátunkat. Ehhez kattintson a „Sablon” gombra.

A sablon hozzáadásának lehetősége a "Saját sablonok".

Írja be a kifejezés címét, magát a kifejezést, majd kattintson a „Mentés” gombra.

Az új sablon létrehozásához kitöltendő mezők.

A sablon azonnal elérhető lesz.

Az új sablon itt jelenik meg "Saját sablonok".

Használatához ellenőrizze, hogy a kurzor egy e-mail törzsében van-e, és kattintson a kifejezésre, hogy hozzáadja azt az e-mailhez.

A sablonszöveg hozzáadva egy e-mailhez.

Ez tényleg ilyen egyszerű. Sablonkifejezés szerkesztéséhez vagy törléséhez vigye az egérrel vagy az érintőpad kurzorával az egérrel a „Törlés” és a „Szerkesztés” opciók megjelenítéséhez.

A "Töröl" és "Szerkesztés" sablon beállításai.

A „Saját sablonok” formátumban nem érhető el formázás, kivéve a Ctrl + B (Mac esetén Cmd + B) félkövér, a Ctrl + I (Mac esetén Cmd + I) dőlt és a Ctrl + U (Cmd + U be Mac) aláhúzáshoz, tehát ne változtassuk meg a betűtípust vagy a színt vagy adjunk hozzá hiperhivatkozásokat, de ez az teljes e-mail sablonok a.[ad_2]
Source link


696 Views 0 Ratings Rate it