C A GE Rebrands új intelligens csatlakozót, kapcsolót és fényképezőgépet jelent be – Geek áttekintése

Avatar Gadam | 2021.01.06. 37 Views 0 Likes 0 Ratings

37 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Biztonsági kamera cserepes növény mellett.
Tudós

Tavaly év elején, A Savant Systems felvásárolta a GE Lighting céget, beleértve annak almárkáit, mint a GE a GE és az alkalmazottak. Most a cég készen áll a márkajelzésre és az új termékekre a Savant szárnya alatt. A továbbiakban a C by GE Cync néven lesz ismert, és az átállás egy alkalmazásfrissítéssel kezdődik, amelyet új intelligens otthoni termékek követnek, köztük beltéri biztonsági kamera, kültéri csatlakozó és intelligens ventilátor kapcsoló.

Három alkalmazás képernyő, egy újratervezett C By GE App
Tudós

A legközvetlenebb változást a C App fogja elérni a GE App részéről. És ez nem csak átnevezés; az egész alkalmazás átalakul. A Savant már jól ismert csúcskategóriás, intelligens otthoni megoldásairól, köztük egy egyedi Savant alkalmazásról, amely bárkinek, aki rendelkezik dollárral, megengedheti magának a rendszert. A Cync új alkalmazása nagyjából ugyanazt a tervezési nyelvet fogja használni, mint a Savant alkalmazás. Az alkalmazásváltás márciusban fog megtörténni.

Kültéri csatlakozó két kivezetéssel.
Tudós

A Cync számos új termékkel is rendelkezik. Az első egy kültéri intelligens csatlakozó. A csatlakozó két, független vezérléssel rendelkező, az Alexa és a Google Home szolgáltatással kompatibilis, Wi-Fi és Bluetooth kompatibilitást kínál. A Cync Outdoor Smart Plug márciusban jelenik meg, az árakat később közöljük.

Beltéri kamera fizikai redőnnyel.
Tudós

Következik a Cync beltéri kamera. A kamera a magánélettel és az elmével indul, köszönhetően a beépített fizikai lencsevédőnek. Amikor bezárja az objektív fedelét, a kamera leállítja a hangfelvételt is. Opcionális felhő-előfizetéssel fog szolgálni tárolásra, de behelyezhet egy MicroSD-kártyát, hogy a videó helyben maradjon. A Cync beltéri kamera májusban indul, az árképzést később közöljük.

Intelligens ventilátor kapcsoló négy jelzőfénnyel.
Tudós

Végül a Cync új Fan Speed ​​intelligens kapcsolója. A négy ventilátorsebesség közül választhat, csoportosíthatja más Cync (korábban GE által gyártott) termékekkel, és nem igényel hubot. A Cync alkalmazással ütemezheti a ventilátor kikapcsolását és bekapcsolását a nap folyamán. A Cync Fan Speed ​​Smart Switch júniusban jelenik meg.

A boltokban még egy ideig láthatja a termékeket C néven, de a vállalat a következő hónapokban tervezi a márkaépítés fokozatos bevezetését.[ad_2]
Source link


37 Views 0 Ratings Rate it