Csapatunk kedvenc egészséges cseréje

Avatar Gadam | 2021.01.01. 67 Views 0 Likes 0 Ratings

67 Views 0 Ratings Rate it

Ez a bejegyzés a Walmarttal együttműködve készült.

Ha azt akarjuk mondani, hogy egész csapatunk szívesen fogadja 2021-et, akkor ez csak alábecsülést jelent.

Bár mindig várjuk az újrakezdéseket, ebben az évben üdvözöljük az apró csípésnek nevezett dolgokat: alacsony emelésű változtatásokat hajthatunk végre étrendünkben, hogy energikusnak és egészségesnek érezzük magunkat az elkövetkező évre.

Élelmiszeríróként és receptkészítőként könnyű elakadni az összetevőket illetően, de az egyik legegyszerűbb változtatás az összetevők cseréje, és szerencsére a Walmart + szuper egyszerűvé teszi kedvenc, kiváló minőségű alapanyagainak beszerzését könnyedén szállítjuk vagy szállítjuk!

Könnyen sült indiai csirke, Tikki Masala Samosa háromszögbe hajtva menta joghurtos mártással, rózsaszínű tányéron, egy szamózával nyitva.

Görög joghurt szabályok

Azt hiszem, hallottál már arról, hogy majonéz vagy tejföl helyett mártásokban vagy salátaöntetekben használtál joghurtot, de 2021-ben vegyél fel egy apró lépést, ha inkább krémes görög joghurt után nyúlsz. Ez nem csak egy jó helyettesítő, hanem valóban selymes, krémes remekművé is emelheti receptjét. Fogadd szavunkat.

Rakott étel, benne öt legjobb töltött paprika.  A sárga paprika tetejét levágják, és a töltelék alatta látható.

A vörös hús csökkentése

Sok oka van annak, hogy az emberek csökkentik a vörös húst. Akár az egészség, akár a környezet oka van, csapatunk megfogadja, hogy idén gyakrabban nyúl őrölt pulyka vagy csirke után. Vagy alternatív őrölt hús (marketing igazgatónk, Megan imádja A hús túl omladozik) helyett.

A receptjétől függően jó eséllyel a legénység észre sem veszi, és még nagyobb az esélye, hogy energikusabbnak érzi magát emiatt.

Vegán karfiolos sült rizs - alacsony szénhidráttartalmú sült rizs borsóval, tojással és tofuval

Karfiol királya

Hogyan érzi magát a karfiol trenddel? Csapatunk fele soha nem volt megtért, míg a másik fele szenvedélyesen fogadta életében a feldarabolt karfiolt és a karfiol krumplipürét.

Miért? Ez egyszerű módja annak, hogy több zöldséget integráljon a hetébe, és manapság szuper hozzáférhető a legtöbb élelmiszerboltban (látta-e a fagyasztott csomag karfiolos rizs? Olyan egyszerű).

Ha vannak válogatós ételei, akik idehívnak, keverjen össze fél karfiol rizst és fél rendes rizst, és sejtjük, hogy senki sem lesz bölcsebb.

Paradicsom szósz

Tészta szósz feltöltése

Nem szigorúan csere, mint ilyen, de Claudia, közösségi menedzserünk szereti finomra aprítani a cukkinit és a sárgarépát tégelyes tésztaszószba, hogy fokozza a táplálkozást és minél több zöldséget tegyen a tányérra. Megtalálja, ha tészta van, az (öt!) Gyereke észre sem veszi.

Két tányér könnyű epres süteményrel, fehér ágyneművel ellátott asztalon.  A shortcake-ot halmozott szeletelt eperrel és felvert joghurtos öntetlel.  A tányéroktól balra egy drótkosár eper található.

Ölelje be az alternatív liszteket

Néhány közreműködő írónk szívesen kicseréli a fehér teljes kiőrlésű lisztet univerzális lisztre családja számára könnyű pékárukban.

Hasonlóképpen, Rachel, a szerkesztőségi asszisztensünk, imád nyúlni teljes kiőrlésű angyal haj tészta a spagetti helyett. Magas a rosttartalma és az állaga jobban hasonlít a szokásos tésztához, mint a spagetti tészta teljes kiőrlésű változatához.

Bevásárlás gyerekekkel anélkül, hogy elveszítené az eszét

Source link


67 Views 0 Ratings Rate it