Ez a YouTuber Titanfall stílusú markoló kampója másodpercek alatt felhúz egy fát – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.31. 34 Views 0 Likes 0 Ratings

34 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Egy férfi magasan egy sziklamászó falon, markoló kampóval a karján.
Beépített IRL

Akár az Titanfall vagy Denevérember, birkózó kampók, amelyekkel rámutat, lő, majd elkavarja magát, gyakorlatilag örökre a kollektív elménkben vannak. De a valóság elérése sokkal nagyobb kihívást jelent, mint ha a videojátékok és a képregények elhitetnék veled. Most egy YouTube-csatornát szinkronizáltunk Beépített IRL van egy szinte praktikus átadás. Majdnem.

Ha a kisméretű kézi eszközre gondol, amint az látható Batman: Az animációs sorozat, sétáljon vissza egy kicsit az elvárásaihoz. Először is, ezek a markoló horgok belülről nagyobbnak tűnnek, tekintve, hogy körülbelül akkorák, mint egy okostelefon, és mégis elegendő kötelet lőnek ki egy magas épület méretezéséhez.

A markoló horog JT, innen: Beépített IRL, meg kell küzdenie a valós fizikai fizikával. De mindent figyelembe véve meglepően kicsi és önálló. Az alkaron viseli, és a horog kilövéséhez nem lesz szüksége külső elemre vagy akár külön eszközre. Egy év alatt fejlesztette ki, kezdve a Kovács YouTube-csatorna.

És ez a küzdős horog messze meghaladja az ötlet legtöbb kísérletét. Emelhet és lehozhat, csak egy egységre van szükség mind a tűz, mind a felemelkedéshez, és tartalmazza a kötelet. Ez utóbbi részlet valószínűleg korlátozza a kötél hosszát, de JT-nek mégis sikerül egy fát méretezni és néhány sziklamászó fal tetejéig. És ami még ennél is fontosabb, hogy percek helyett csupán másodpercek alatt teszi ezt meg, ellentétben más harcolókampókkal.

A csatornának van egy teljes építési videója, amelyek részletesen bemutatják, hogyan tervezte JT a dolgot, és már dolgozik a Pókember weblövő is. De ha csak a dicsőséges végeredményeket szeretné látni, nézze meg legújabb videóját. Valószínűleg ez áll a legközelebb ahhoz, hogy szuperhősnek érezd magad.[ad_2]
Source link


34 Views 0 Ratings Rate it