Ez az AI által működtetett málna Pi ‘eskü medve’ megátkozza, hogy átok szavakat használ – Tekintse át Geek

Avatar Gadam | 2021.01.04. 23 Views 0 Likes 0 Ratings

23 Views 0 Ratings Rate it

A káromkodó fotója egy grawlix-szel áll a káromkodásra.
8 bit és egy bájt

Ha egy régimódi káromkodó nem elég a matróz szája megfékezéséhez, itt az ideje, hogy segítő kezet kérjen a Káromkodótól. Által kifejlesztett 8 bit és egy bájt, A Swear Bear egy Raspberry Pi-vel működő AI, amely nyomon követi trágárságát, és minden alkalommal szégyelli, ha piszkos szót hall. Ó… hegedűs táskák.

A kitömött állat megtanítása a trágárság felismerésére nem könnyű feladat. Ennek ellenére a 8 bit és egy bájt alkotóknak sikerült egy első generációs Raspberry Pi 3 B modellt használni. Google AIY hangkészlet, egy mikrofont, és a Trágárság-ellenőrzés Python könyvtár. Swear Bear is használ ThingSpeak és Google Cloud hogy nyilvántartást vezessen a bili szájáról, és hangszórókkal mormolja „ó kedves”, valahányszor trágárságot hall.

Bárki összeállíthat egy káromkodót 8 bit és egy bájt használatával Instructables útmutató. Természetesen ebben a kialakításban nagy a rugalmasság. Megváltoztathatja például a Swear Bear „ó kedves” reakcióját valami fenyegetőbbre, vagy offline állapotban tarthatja a medvét ahelyett, hogy összekapcsolná a felhővel. És mint a Raspberry Pi Alapítvány tudomásul veszi a lefedettségét, akár az első generációs Google AIY Voice Kitet is kicserélheti egy újabb, vékonyabbra A Google AIY hangkészlet 2. verziója.

A Swear Bear lehet, hogy egy négyzet, de könnyen felépíthető, és szórakoztató projekt lehet gyerekeknek vagy kezdő programozóknak. Válasszon ki egy régi plüssállatot, rendeljen meg egy Google AIY készletet, és nyissa meg a Instructables útmutató hogy felépítsd a saját trágárságot elriasztó barátodat.

Forrás: 8 bit és egy bájt keresztül Raspberry Pi Alapítvány
Source link


23 Views 0 Ratings Rate it