Használhatja az Apple Fitness + alkalmazást Apple Watch nélkül?

Avatar Gadam | 2021.01.08. 40 Views 0 Likes 0 Ratings

40 Views 0 Ratings Rate it

edzés óra nélkül apple fitness + opció

Az Apple Fitness az Apple Watch felhasználói számára készült. Ha nincs Apple Watch, használhatja az alkalmazást… egy kicsit. De nem igazán, íme miért.

Az Apple Fitness + Apple Watch-ra van szüksége a regisztrációhoz

Regisztráció az Apple Fitness + szolgáltatásra, szüksége van egy Apple Watch-ra párosítva az iPhone-hoz. Apple Watch nélkül lehetetlen regisztrálni a Fitness + szolgáltatásra. Miután azonban feliratkozott, az edzéshez nem kell szigorúan Apple Watch.

Az edzés megkezdéséhez nincs szüksége Apple Watch-ra

Ha az Apple Watch lemerült, a szüleidnél hagyta, vagy más módon nincs csatlakoztatva, amikor elindul edzeni iPhone-ján vagy iPadjén (de nem Apple TV-jén), akkor megjelenik egy felugró ablak, amely elmagyarázza, hogy enélkül nem láthatja a pulzusszám és a kalória égését a képernyőn.

Az edzés megkezdéséhez érintse meg a „Work Out Watch nélkül” lehetőséget.

Jegyzet: Bármely edzés, amelyet Apple Watch módszer nélkül végez, nem számít bele az Activity gyűrűk bezárásába, mivel nincsenek feljegyzett elégetett kalóriák.

A Fitness + az Apple Watch számára készült

A Fitness + egyértelműen nem igazán Apple Watch nélkül készült. Nyomon követi az edzés mutatóit és megjeleníti azokat a képernyőn. Például ez megkönnyíti a pulzusszám ellenőrzését. Láthatja, hogy az erőfeszítése összehasonlítja-e más embereket ugyanazon az edzésen. Az Apple Fitness erről az integrációról szól.

De, ha nincs rajtad az Apple Watch, és el akarsz kezdeni egy edzést, az Apple Fitness + nem akadályozza meg a verejtékezést.

Ha nincs Apple Watchja, és el szeretné kezdeni az Apple Fitness + alkalmazást, fontolja meg Apple Watch vásárlása. Lehet kapni egy Apple Watch Series 3 kevesebb, mint 200 dollárért, és működik az Apple Fitness + programmal

Elméletileg, ha valóban szeretett volna regisztrálni a Fitness + -ra, de nem rendelkezik Apple Watch-mal, kölcsönkérhet egyet, párosíthatja iPhone-jával, regisztrálhat, majd állítsa vissza az órát és visszaadja. Ez azonban sok munkának tűnik, így havonta 10 dollárt fizethet az Apple-nek az edzés videókért az extra funkciók nélkül.
Source link


40 Views 0 Ratings Rate it