Hívások kezdeményezése Windows 10 rendszerből egy Android telefon használatával

Avatar Gadam | 2020.12.31. 66 Views 0 Likes 0 Ratings

66 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

microsoft a telefonhívásait
Microsoft

Ha számítógépén fut a Windows 10, és Android-telefonja is van, akkor valószínűleg használnia kell A Microsoft telefonja alkalmazás. Sokat tehet vele, többek között telefonhívásokat kezdeményezhet és fogadhat a számítógépén. Csináljuk!

Amire szüksége lesz

A Telefon alkalmazás előre telepítve van a Windows 10 számítógépekre. Android-eszközhöz csatlakozva képes tükrözze az értesítéseket, szinkronizálja a fényképeket, és küldj SMS-eket. Az alkalmazást használhatja hívások fogadására és fogadására a telefonjáról a számítógépén keresztül.

Ha telefonhívást szeretne kezdeményezni a Telefonja alkalmazással, készülékeinek meg kell felelniük a következő követelményeknek:

  • Számítógépének a Windows 10-et kell futtatnia a 2019. májusi vagy újabb frissítéssel, és engedélyeznie kell a Bluetooth-t.
  • Android-eszközének Android 7.0 vagy újabb verziót kell futtatnia.

Mielőtt megpróbálja használni a telefonhívás funkciót, meg kell tennie kövesse a telefon kezdeti telepítési folyamatát számítógépén és Android-eszközén.

ÖSSZEFÜGGŐ: Miért van szükségük az Android-felhasználóknak a Windows 10 „Az Ön telefonja” alkalmazására?

Hogyan kezdeményezhet Android telefonhívásokat a Windows rendszerből

A. Kezdeti telepítési folyamata során A telefon társa alkalmazás az Android-eszközön, van néhány engedély, amelyet meg kell adnia a telefonhívás funkcióhoz.

Először érintse meg az „Engedélyezés” lehetőséget, hogy engedélyt adjon az alkalmazásnak telefonhívások kezdeményezésére és kezelésére.

engedélyezze a telefonhívások engedélyét

Hozzáférést kell biztosítania a kapcsolataihoz, hogy hozzáférhessen hozzájuk a számítógépén.

engedélyezze a kapcsolattartók engedélyét

Fontos az is, hogy engedélyezzük az Android alkalmazás futtatását a háttérben. Ez biztosítja a stabil kapcsolatot a telefon és a számítógép között.

hagyja, hogy telefonja a háttérben futhasson

Miután a telepítési folyamat befejeződött Android-eszközén, léphet a Windows alkalmazás hogy befejezze a telefonhívás funkció beállítását.

Először lépjen a „Hívások” fülre, majd kattintson az „Első lépések” gombra.

kattintson a Kezdés gombra a hívások fülön

A számítógépén megjelenik egy Bluetooth PIN kódot tartalmazó előugró ablak.

bluetooth kód a PC-n

Ugyanazt a PIN-kódot tartalmazó előugró ablaknak kell megjelennie androidos eszközén is. Győződjön meg arról, hogy a kódok egyeznek, majd kattintson a számítógépén az „Igen” gombra, és Android-eszközén koppintson a „Párosítás” elemre.

Bluetooth-kód Androidon.

Lehetőség van a funkció azonnali használatára, de csak számokat tárcsázhat. A hívásnapló megjelenítéséhez engedélyt kell adnia a telefonján; kattintson a „Engedély küldése” gombra a folytatáshoz.

kattintson az engedély küldésére

Értesítés jelenik meg Android-eszközén; érintse meg a „Megnyitás” gombot az engedély párbeszédpanel elindításához.

érintse meg a Megnyitás gombot az engedély elindításához

Koppintson az Engedély felugró ablakban az „Engedélyezés” elemre. Ha nem jelenik meg egy előugró ablak, manuálisan megadhatja az engedélyt. Ehhez lépjen a Beállítások> Alkalmazások és értesítések> Az összes alkalmazás megtekintése> Telefontárs> Engedélyek elemre, majd válassza az „Engedélyezés” lehetőséget az „Hívásnaplók hozzáférése ehhez az alkalmazáshoz” részben.

engedélyezze a hívásnapló elérését

A legutóbbi hívások most megjelennek a Saját telefon alkalmazásban a Windows 10 rendszeren. Hívás kezdeményezéséhez számítógépéről válassza ki a legutóbbi hívást, kattintson a telefon ikonjára, keressen névjegyeket, vagy használja a tárcsázó billentyűzetet.

hogyan lehet telefonálni

Telefonhívás érkezésekor megjelenik egy értesítés a számítógépén, és rákattinthat az „Elfogadás” vagy az „Elutasítás” gombra.

válasz vagy elutasítás a PC-ről

Ennyi van benne! Most már kezdeményezhet és fogadhat telefonhívásokat a számítógépéről – nincs szükség videohívásra vagy harmadik fél szolgáltatására.[ad_2]
Source link


66 Views 0 Ratings Rate it