Hogyan engedélyezhetem a Firefox kiterjesztést privát böngészési módban

Avatar Gadam | 2020.12.29. 39 Views 0 Likes 0 Ratings

39 Views 0 Ratings Rate it

Firefox logó egy lila háttér

Privát mód a Mozilla Firefox-ban a helyi böngészési előzményeket titokban tartja. De alapértelmezés szerint a Firefox kikapcsolja a kiterjesztéseket privát böngészés közben, hogy megakadályozza azok kiszivárogtatását. Ha privát böngészés közben megbízható kiterjesztést szeretne használni, akkor könnyű bekapcsolni. Itt van, hogyan.

Először nyissa meg a „Firefoxot”. Bármelyik ablakban kattintson a „Firefox” menü gombra (három vízszintes vonal), és válassza a menüből a „Kiegészítők” lehetőséget.

A Firefoxban kattintson a hamburger menüre, és válassza a lehetőséget "Kiegészítők."

Az „Add-ons Manager” nevű új lapon megjelenik az összes telepített Firefox-bővítmény listája. Keresse meg a privát módban használni kívánt kiterjesztést, és kattintson a mellette lévő három pont (három pont) gombra. A felbukkanó menüben válassza a „Kezelés” lehetőséget.

A Firefox-kiegészítők kezelőjében kattintson az ellipszis gombra, és válassza a lehetőséget "Kezelés."

A „Kezelés” gombra kattintás után egy speciális oldalon további részleteket láthat a bővítményről. Görgessen lefelé, és keresse meg a „Futtatás privát Windows rendszerben” lehetőséget. Kattintson a választógombra az „Engedélyezés” mellett, hogy engedélyezze a kiterjesztést privát böngészési módban.

Figyelem: Minden bővítmény, amelyet a privát böngészés közben engedélyez, hozzáférhet a böngészési adatokhoz, ami azt jelenti, hogy a kiterjesztés rögzítheti ezeket az adatokat, és potenciálisan megoszthatja azokat harmadik féllel. A funkció engedélyezése előtt győződjön meg róla, hogy megbízik a kiterjesztésben.

A Firefox kiterjesztés-kezelő oldalon válassza a lehetőséget "Lehetővé teszi" a "Futtassa a privát Windows rendszerben" választási lehetőség.

Ezt követően térjen vissza az utolsó oldalra, és ismételje meg ezeket a lépéseket minden más kiterjesztéssel, amelyet privát módban érdemes használni. Ha végzett, zárja be a „Bővítménykezelő” fület.

Amikor legközelebb megnyit egy privát ablakot a Firefoxban, az engedélyezett bővítmények az elvárásoknak megfelelően működnek.

Ha valaha is újra le kell tiltania egy kiterjesztést privát módban, látogassa meg újra a bővítmény „Kezelése” oldalát a „Kiegészítők kezelőjében”, és válassza a „Ne engedje” lehetőséget a „Futtatás privát Windows rendszerben” lehetőség mellett. Sok szerencsét és boldog böngészést!

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan indítsuk el mindig a böngészőt privát böngészési módban

Source link


39 Views 0 Ratings Rate it