Hogyan hozhatunk létre hatékony SEO stratégiát a helyi vállalkozások számára

Avatar admin | 2021.03.16. 2 Views 0 Likes 0 Ratings

2 Views 0 Ratings Rate it

A világjárvány túlélése érdekében kutatás kiderül, hogy a legtöbb kisvállalkozás kénytelen volt megváltoztatni működését, vagy új bevételi forrásokat keresni.

Sok olyan vállalkozás, amely történelmileg a helyi gyalogos forgalomra támaszkodott, kénytelen volt teljesen vagy részben digitalizálni tevékenységét, hogy lehetővé tegye az online foglalást, vásárlást és akár szolgáltatásokat is.

Ez a digitális átalakulás új kihívást hozott – hogyan lehet online megtalálni. Az első alapvető lépés a vállalkozás ellenőrzése Google Local valamint más helyi felfedező platformok, például a Yelp és a Tripadvisor. De akkor mi van?

Ekkor jön létre a lokalizált tartalommarketing. Hasonló ahhoz, mint amit a gyalogos forgalom tett az Ön vállalkozásának, tartalom marketing olyan embereket vonzhat, akik soha nem tudták, hogy téged keresnek.

A gyalogos forgalomhoz hasonlóan a #ContentMarketing olyan embereket vonzhat, akik soha nem tudták, hogy téged keresnek – mondja @SEOSmarty a @CMIContent-en keresztül. Kattintson a tweetelésre

Találjon lokalizált tartalmi ötleteket

A legtöbb helyi vállalkozás a következőképpen foglalkozik a tartalom létrehozásával:

 • Hozzon létre általános tartalmat üzleti témájukról. Például egy seattle-i fodrászszalon közzétesz egy blogcikket arról, hogyan lehet spirálgöndöröket létrehozni.
 • Készítsen általános tartalmat a környékükről. Például egy New York-i Albany-i pékség arról ír, mit tehetnek az emberek Albany-ban.

Egyik opció sem hoz nagy eredményt. Először is, az ilyen típusú tartalmak esetében általában magas a verseny. Másodszor, egyik szög sem hozza be a vásárlásra kész embereket.

A legtöbb helyi vállalkozásnak ezt kell tennie, amikor erről van szó tartalom létrehozása:

 • Hozzon létre a vállalkozásához kapcsolódó tartalmat és. Például egy seattle-i fodrászszalon blog cikket tesz közzé az esős éghajlaton a legjobban működő frizurákról.
 • Oldja meg a helyi ügyfelek problémáit. Például az Albany pékség cikket ír a legjobb süteményekről, amelyeket haza kell hozni, mielőtt hóvihar bejön.

Korlátozza a tartalmi ötletek de hatékonyabban képes magasan képzett vezetőket hozni. Vállalkozásától függően más, helyileg összpontosított tartalom a következőket tartalmazhatja:

 • Helyi események és az, hogy vállalkozása hogyan segíthet a felkészülésben
 • Ötletek a helyi tartózkodási helyekre és arra, hogy vállalkozásod hogyan javíthatja őket
 • Új helyi partnerségek (az ismert márkák szövetségei révén felhívni a figyelmet a márkára)

Mindig az következik, hogy mennyire specifikusan hozhat létre a helyi szempontjából releváns tartalmat keresők.

A helyi vállalkozásoknak létre kell hozniuk a vállalkozásuk szempontjából releváns # tartalmat ÉS a területi beállításokat – mondja a @SEOSmarty a @CMIContent-en keresztül. Kattintson a tweetelésre

Például, ha városnéző túrákat árul a Central Parkban, válaszoljon a tartalmában felmerülő pontos kérdésekre, például „mi a neve a híres kutyaszobornak New York City Central Parkjában?” Teljesen logikus, hogy a kérdést feltevő néhány embert érdekelhet egy túra, amely a Balto szobornál áll meg.

Képernyőkép, amely a „Mi a neve a híres kutyaszobornak a New York-i Central Parkban?” Kérdésre.

Megjegyzés: Ennek a keresési lekérdezésnek meglepően nagy a keresési volumene, és kevés helyi vállalkozás rangsorolja azt.

Ha azonban Önnek van szépségszalonja, vagy akár egy kis étterme a Central Park közelében, akkor nem látom, hogy a Balto tartalma hogyan hozhatja a potenciális ügyfeleket. Fedezze fel a Central Park egyéb kérdéseit, amelyek érdemi láthatóságot nyújthatnak Önnek.

Például a „milyen messze van a Central Park a Times Square-től” keresési lekérdezések számos lehetőséget kínálnak a helyi vállalkozások számára. Az ezt a kérdést feltevő embereket érdekelhet egy olyan szálláshely, amelyik könnyen hozzáférne mind a rendeltetési helyekhez, mind az étkezési helyekhez, ha egyikből a másikba tartanak.

Képernyőkép, amely a „Milyen messze van a Central Park a Times Square-től?” Kérdés keresési eredményeit mutatja.

Megjegyzés: Fizikailag nem voltam New Yorkban, amikor megkaptam ezeket az eredményeket. Lehet, hogy a helyi ügyfelek még nem tartózkodnak a környéken. Ezért lehet hasznos a Google Maps-en kívüli rangsorolás.

Íme néhány forrás a lokalizált ötletek listájának elkészítéséhez:

TIPP: Ha indulási helyet keres, akkor általában kérdéseket kereshet a Szövegoptimalizálóban. Világos áttekintést nyújt a keresési mintákról, ami jó témapontot nyújt:

Képernyőkép a Text Optimizer találatairól a Central Parkkal kapcsolatos keresési kérdésekre.

Integrálja a CTA-kat a tartalomba

Ez egy kissé nyilvánvaló, de gyakran elmaradt lépés.

A tartalma még hatékonyabbá tételéhez integrálja a cselekvésre szólít fel bele. A CTA-k több olvasót ösztönöznek a cselekvésre és annak ellenőrzésére, hogy mit csinálsz.

A hasznos CTA ugyanolyan finom lehet, mint megemlíteni vállalkozását az „odaérkezés” vagy „jó idő eltöltése” lehetőségeként:

Kép, amely egy CTA-t mutat, amely egy link a City Rover privát Midtown Highlights túrájához. A példány utolsó mondatában szerepel.

Vagy a CTA olyan közvetlen lehet, mint az Ön promóciós ajánlata:

Képernyőkép, amely egy promóciós ajánlatot tartalmazó CTA példáját mutatja be. Az egyik CTA egy fekete dobozban található a webhely bal alsó részén, a másik pedig egy barna dobozban a webhely jobb oldalán. Bármi legyen is a CTA, tartalmának egyértelművé kell tennie, hogy vállalkozása segítségére van.

 • Ez útmutató részletei a hozzáadásról mindenféle CTA a tartalmadban, anélkül, hogy bármilyen kóddal elrontanád.
 • Itt vannak további ötletek a létrehozandó CTA-típusokról. Összefoglalva:
  • Az ólomgeneráló űrlapok segítenek az olvasói e-mailek rögzítésében. Használhatja őket, hogy elérje promóciós ajánlatait.
  • Értékesítést generáló és interaktív „vásárolj most” CTA-k lehetővé teszik az olvasók számára, hogy azonnal vásároljanak.

Az értékesítést generáló és interaktív “vásárlás most” CTA-k lehetővé teszik az olvasók számára, hogy azonnal vásároljanak – mondja @SEOSmarty a @CMIContent-en keresztül. Kattintson a tweetelésre

TIPP: A szolgáltatás-orientált helyi vállalkozások használhatják az értékesítést generáló CTA-kat, hogy az olvasók időpontot foglalhassanak. Ez különösen akkor hasznos, ha csak találkozó alapján működik, hogy megfeleljen a COVID követelményeinek.

Ez egy példa a könnyen megvalósítható „foglaljon most” CTA-ra Appointfix:

Egy másik jó az ötlet az, hogy hozzáadunk egy boltkeresőt a blogodhoz, így az olvasók azonnal felismerik téged, mint vállalkozást azon a területen, amelyről olvasnak.

Figyelje az organikus rangsorolást és a forgalmat

Míg a Google Cégem egy kissé részletes irányítópultot nyújt arról, hogy miként fedezik fel helyi vállalkozását a Google Maps segítségével, az organikus láthatóság figyelemmel kísérése manapság nem könnyű feladat, különösen a helyi vállalkozások számára.

Az organikus láthatóság figyelemmel kísérése nehéz a helyi vállalkozások számára, mert az eredmények gyakran különböznek a kereső tartózkodási helyétől függően – mondja a @SEOSmarty a @CMIContent segítségével. #SEO Kattintson a tweetelésre

Először is, a keresési eredmények rendkívül lokalizáltak: Az eredmények, amelyeket New York belvárosában keresek, eltérhetnek a floridai emberek eredményeitől. Egyes vállalkozásoknál csak a hiper-helyi keresők számítanak (pl. Olyan szakmai szolgáltatások, amelyek általában nem az utazókat célozzák). Ezekben az esetekben megfelelő lenne a rangsor követése helyi szűrők segítségével. Site Checker lehetővé teszi a hiper-lokális helyzetfigyelést egy város által:

(Biztos vagyok benne, hogy még sokan vannak rang helyi nyomon követést lehetővé tevő nyomkövető eszközök. Ha van javaslata, adja hozzá a megjegyzésekhez.)

Ha vállalkozása az utazókat célozza meg, különösen azokat, akik otthon tervezik meg a terveket, a lokalizált figyelés nem annyira hasznos, mert azt szeretné, hogy tartalma az egész országban megjelenjen. Itt kombinálod a webanalitika adatok (Google Analytics, A Google Search Consolestb.) az országos pozíciókövetéssel.

Finteza lehetővé teszi az összes webes jelentés (forgalmi források, keresési lekérdezések stb.) egyszerű szűrését hely szerint. A helyi adatok eléréséhez:

 • Válasszon közönséget -> Földrajz.
 • Kattintson az elemezni kívánt helyre.

Most folytasson bármely más jelentéssel, és tekintse meg az adott helyhez kapcsolódó webanalitikai adatokat. Például itt vannak a Google keresési lekérdezései, amelyek kattintásokat hoznak a webhelyemre, amikor az emberek Chicagóból keresnek:

Megjegyzés: Ez nagyszerű módja annak, hogy azonosítsa azokat a helyeket, amelyek a legjobban megfelelnek annak, hogy vállalkozását megtalálja a keresésből.

TIPP: Mentsen el minden szűrőt, hogy a későbbiekben könnyebben hozzáférhessen hozzájuk. Ezután láthatja, hogy ezek a kattintások bármelyike ​​hajlamos-e konverzióra:

Megjegyzés: A chicagói forgalom nagy része nem az értékesítési tölcséren keresztül halad, mert az üzlet valójában nem Chicagóban van, így ez egy hosszú lövés. Mégis, ha két chicagói ember a tartalommarketingen keresztül fedezi fel az üzleti vállalkozásomat, akkor vállalom. Ezek szabad vezetések.

Menj helyben

Kedvenc dolog a jól megtervezett tartalommarketingben, hogy felhalmozódó növekedést kínál – minél tovább csinálod, annál jobbak az eredmények hosszú távon. Ha folyamatosan olyan tartalmat ad hozzá, amellyel az ügyfelek interakcióba akarnak lépni, akkor fokozatosan növekszik a rangsora, és vállalkozása egyre inkább megtalálható.

Egy utolsó javaslat: A növekedés felerősítéséhez érdemes használni Facebook pixel. Minden látogatót nyomon követ, aki ellátogatott a webhelyére. Ez az felbecsülhetetlen adat lehetővé teszi, hogy hirdetését azoknak jelenítse meg, akik interakcióba léptek webhelyének (bizonyos) oldalaival.

A cikkben említett összes eszköz a szerzőtől származik. Ha van eszköze, amellyel javaslatot tehet, kérjük, adja hozzá a megjegyzéseket.

A CMI minden hétköznap meglátogathatja a nyelvet a beérkező levelek között. Iratkozz fel mai napi vagy heti hírlevelünkre.

Borítókép: Joseph Kalinowski / Content Marketing Institute

Source link


2 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok