Hogyan készítsük el a festett falíveket

Avatar Gadam | 2021.01.03. 32 Views 0 Likes 0 Ratings

32 Views 0 Ratings Rate it

Oké, szóval ezek a barkácsfestett falívek a mai napig a kedvenc lakberendezési barkácsolásaim lehetnek! Minden kétséget kizáróan ott van az első öt között. A közelmúltban több ilyen aranyos boltozatot láttam a Pinteresten és az Instagramon, és ötletet adott, hogy gyorsan frissítsem a hálószobámat. Azt terveztem, hogy lefestem az egész falat az ágyam mögé, de ez sokkal gyorsabb volt, és amúgy is változtattam az IKEA SVALNÄS rendszeremet, ez tökéletes lehetőségnek tűnt a nagyok elérésére!

Annak ellenére, hogy elégedett voltam azzal, ami itt volt, az alábbiakban bemutatom az előtte és utána. Ez a szín olyan hatalmas hatást gyakorolt ​​a szobára, és a merészség nagyon megtérült. Valójában megkérdőjelezte, miért féltem annyira, hogy erősebb színeket használjak a házam többi részén! Várja, hogy az összes festési időzónát át fogja látni Instagram mostantól!

Az ívek létrehozásának technikája egyszerű és gyors, de stabil kezet igényel. A rajz megrajzolása után (az alábbiakban megmutatom neked ezt a lépést) egy művész ecsettel festettem a görbét, majd festőszalagot (nem csak szokásos maszkolószalagot) választottam le az egyenes élekről. Van még néhány tippem a vérzés leállításához és a vonalak egyenes aláhúzásához!

Szükséged lesz:

+ Festék (Korona / Elle dekorációs párna őrületet használtam)
+ Maszkolószalag
+ Ceruza
+ Húr
+ Festők szalag
+ Művész ecset
+ Henger és tálca

  1. Vessen egy durva jelet a falra, ahol azt szeretné, hogy az íve elkezdődjön és befejeződjön. Mérje meg a jelek közötti távolságot, és ossza el kettővel.
  2. A zsinór darabjának egyik végét kösd körbe ceruzával. Mérje meg ceruzával a mérését az első lépéstől. Add hozzá 1 cm-re, és vágd le a húrot.
  3. Keresse meg az ív középpontját a kezdeti jelek között, és ezen a ponton tartsa az utolsó 1 cm-es húrt a hüvelykujja és a fal között. Ha van egy kezed hüvelykujj-tac megkönnyíti a következő lépést. Tartsa a húrot a falnál a hüvelykujjával, 1 cm-es ponton.
  4. Helyezze a ceruza hegyét a falra az előző jelzés első pontjánál, majd lassan mozgassa a ceruzát felfelé és a középpont fölé, miközben a húr folyamatosan szoros marad, amíg el nem éri a másik oldalt.
    TIPP – Tartsa könnyűen a ceruza vonalát, hogy szükség esetén könnyen kidörzsölje.
  5. Ha elégedett vagy az ívvel, fuss két darab festőt az ív végétől a padlóig. Nagyon egyszerű módja annak, hogy ezek egyenesek legyenek, ha az ív szélére rögzített ceruzával fogja a húrot. A kezdő ponton ragassza fel a ceruza másik végét, és használja a függesztő zsinórt útmutatóként, hogy egyenes vonalat hozzon létre a festők szalagjával.
  6. Az ívvel kezdve festse meg a sablon szélét. Ha tiszta vonalat akar festeni, ne a vonaltól kezdje. Kezdje el közvetlenül a vonal alatt festeni, majd nyomja le az ecsetet a falba, hogy nagy, sík felületet hozzon létre. A maximális irányítás érdekében ezt lassan mozgassa a vonal felé és mentén.
  7. Miután az ív mentén festett, ugyanazzal az ecsettel festse át a maszkoló szalagokat. A vérzés minimalizálása érdekében festessen a szalagtól a falig.
  8. Az él festése után töltse ki a hengerrel a belsejét. Három rétegre volt szükségem ebből a festékből, hogy szilárd felületet kapjak.

Miután befejezte az utolsó réteget, húzza vissza a szalagot, és hátráljon, és gyönyörködjön gyönyörű új boltívében, miközben a festék szárazon nézi. Őszintén szólva nagyjából ezt tettem, olyan szép!

Ha azt szeretné, hogy több egyszerű dekoráció barkácsolás jöjjön, kövessen engem Instagram!
Source link


32 Views 0 Ratings Rate it