Hogyan lehet megakadályozni, hogy a jel elárulja Önt, amikor a kapcsolatai csatlakoznak

Avatar admin | 2021.01.09. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

A Signal logóval ellátott telefon egy csésze kávé mellett.
Yalcin Sonat / Shutterstock.com

Amikor a névjegyei közül valaki regisztrál a Signal szolgáltatásra, egy üzenet jelenik meg arról, hogy az illető csatlakozott a Signal szolgáltatáshoz. Most már tudja, hogy kapcsolatba léphet velük a Signal szolgáltatáson. Ha nem szeretné látni ezeket az értesítéseket, letilthatja azokat.

A Signal kapcsolattartói értesítések letiltása

Jel telefonszámokat használ címeként, amelyeken elérheti az embereket. Amikor a névjegyeiben szereplő telefonszám feliratkozik a Signal szolgáltatásra, megjelenik egy értesítés arról, hogy elérheti őket a Signal szolgáltatáson keresztül. Az adott személyhez tartozó név a telefonjára mentett elérhetőségekből származik.

Ezen figyelmeztetések elrejtéséhez nyissa meg a Signal alkalmazást iPhone vagy Android telefonján. Koppints a profilképedre vagy a felhasználóneved kezdőbetűire, amelyek a Signal beszélgetési lista bal felső sarkában láthatók.

Koppintson a profil logójára a Signal alkalmazás bal felső sarkában.

Koppintson az „Értesítések” elemre a Jelbeállítások menü képernyőn.

Koppintson a "Értesítések."

Az Események alatt érintse meg a „Kapcsolattartó jel” jobb oldali csúszkát a kapcsolattartó-csatlakozási értesítések letiltásához.

Koppintson a "Kapcsolat a Csatlakozott Jelzéssel" váltani.

Ennyi – a Signal nem közli Önnel, ha a jövőben csatlakoznak barátai, családtagjai, munkatársai vagy más kapcsolattartói. A Signal alkalmazás természetesen továbbra is tudni fogja. Ha megérinti az „Új üzenet” ikont, meglátja az összes névjegyet, aki készen áll a kapcsolatfelvételre.

Megállíthatja-e a jelzést az emberek közléséről, amikor csatlakozik?

Nincs mód arra, hogy megakadályozzuk, hogy a Signal tájékoztassa az embereket, amikor csatlakozik. Ha valakinek az Ön telefonszáma szerepel a kapcsolattartóiban, a Signal értesíti őt arról, hogy a telefonszám csatlakozott a Signalhoz. Ennek semmi köze ahhoz, hogy engedélyezi-e a Signal hozzáférést a saját névjegyeihez.

Ennek megakadályozásának egyetlen módja az használjon másodlagos telefonszámot. A Signal úgy van kialakítva, hogy telefonszámokkal dolgozzon, és hogy könnyen kezelhető legyen az SMS-ben, ezért működik így. Ha olyan csevegőszolgáltatást szeretne, amely nem telefonszámokat használ azonosítóként – például ha olyan felhasználóneveket szeretne, amelyek nem teszik elérhetővé a telefonszámát -, akkor a Signal nem az Ön számára.




Source link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok