Hogyan lehet megnézni, amikor az alkalmazások hozzáférnek az Ön kamerájához és mikrofonjához Androidon

Avatar Gadam | 2020.12.31. 27 Views 0 Likes 0 Ratings

27 Views 0 Ratings Rate it

hozzáférési pontok az állapotsorban

Az adatvédelem nagy téma, amikor a mobil eszközökről van szó. Az iPhone és az iPad keveset mutat narancssárga és zöld jelző ikonok amikor az alkalmazások hozzáférnek az eszköz kamerájához vagy mikrofonjához. Itt van egy Android alkalmazás, amely ugyanezt meg tudja tenni.

Mint egy webkamera LED-es lámpája, az iPhone és az iPad is színes pontokat mutat az állapotsorban, amikor egy alkalmazás hozzáfér a kamerához vagy a mikrofonhoz. Az Android megmutatja, amikor az alkalmazások hozzáférnek az Ön tartózkodási helyéhez, de hiányoznak ezek a mutatók.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mik a narancssárga és a zöld pontok iPhone vagy iPad készüléken?

Az alkalmazást, amelyet arra fogunk használni, hogy ezt a funkciót át tudjuk vinni az Androidra, „Access Dots” -nak hívják. Utánozza azokat a színes pontokat, amelyek jelen vannak az iPhone-on és iPad-en. Az alkalmazást könnyű beállítani, és több információt nyújt arról, hogy az alkalmazások mit csinálnak a háttérben.

Először telepítse aHozzáférési pontok – iOS 14 cam / mic hozzáférési jelzők”A Google Play Áruházból androidos telefonján vagy táblagépén.

a darabok hozzáférési pontjai szakadtak

Az alkalmazás első megnyitásakor egy kapcsoló fogadja az Access Dots engedélyezését. A kezdéshez kapcsolja be.

kapcsolja be a kapcsolót

A kapcsoló bekapcsolásával az Android Kisegítő lehetőségek menüjébe jut. Az Access Dots működéséhez engedélyeznünk kell, hogy Kisegítő lehetőségként működjön. Válassza ki a telepített alkalmazások listájából.

válassza ki a hozzáférési pontokat

Ezután engedélyezze a „Hozzáférési pontok használata” lehetőséget a funkció folytatásához.

kapcsolja be a használati hozzáférési pontokat

Egy felugró ablak megkéri Önt, hogy erősítse meg, hogy hozzáférési pontok engedélyét szeretné megadni az eszközén. Érintse meg az „Engedélyezés” lehetőséget, ha ezzel jól áll.

Érintse meg az Engedélyezés lehetőséget

Most térjen vissza az Access Dots alkalmazáshoz. A funkció már fut, de valószínűleg érdemes módosítania. Koppintson a fogaskerék ikonra a beállítások megnyitásához.

koppintson a fogaskerék ikonra a beállítások megnyitásához

Először is megváltoztathatja a pontok színét úgy, hogy megérinti a köröket, és más színt választ a választóból.

változtassa meg a pontok színét

Ezután eldöntheti, hol szeretné megjeleníteni az indikátorpontot. Válasszon egyet a helyek közül (Az egyéni helyhez alkalmazáson belüli vásárlás szükséges.).

válasszon egy pozíciót

Végül a csúszkával állítsa be a pont méretét.

állítsa be a pont méretét

A mutatópont mellett az alkalmazás naplót vezet azokról az alkalmazásokról is, amelyek hozzáfértek a kamerához és / vagy a mikrofonhoz. Az Access Dots főképernyőn koppintson az óra ikonra az előzmények megtekintéséhez.

koppintson az óra ikonra az előzmények megtekintéséhez

Mostantól látni fogja a színes pontokat, amikor egy alkalmazás használja a fényképezőgépet vagy a mikrofont.

hozzáférés pontok működés közben

Ennyi van benne. Ez egy jó kis alkalmazás, amelyen fület tarthat minden olyan alkalmazásnál, amely az Ön engedélye nélkül hozzáférhet az érzékelőkhöz a háttérben.
Source link


27 Views 0 Ratings Rate it