Hogyan lehet streamelni a legelismertebb filmeket 2020-ból

Avatar Gadam | 2020.12.26. 58 Views 0 Likes 0 Ratings

58 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Az a személy, aki távvezérlőt tart filmek streamingje közben
Mondta Marroun

Mint minden 2020-ban, az új filmek megjelenését is komolyan megzavarta a világjárvány. De csak azért, mert sok filmszínház bezárt, még nem jelenti azt, hogy az egész évben nem jelentek volna meg nagyszerű filmek különböző formátumokban.

2020 végével az év legtöbb kritika által elismert filmje otthon is megtekinthető. Az áttekintő összesítő webhely szerint így streamelheti a 2020-ban legjobban ellenőrzött filmeket Metakritikus.

Lovers Rock

Steve McQueen, az Oscar-díjas rendező (12 év rabszolgaság) öt játékfilmet adott ki 2020 – ban a Kis fejsze transzparens, mind a londoni nyugat-indiai bevándorló közösségre összpontosítva az 1960-as és 1980-as évek között. Bár mind az öt szinte egyetemes elismerésben részesült Lovers Rock egyértelmű kedvencként jelent meg, visszafogott, zenével átitatott romantikájával egy párról (Amarah-Jae St. Aubyn és Micheal Ward játssza), akik házibuliban találkoznak és egy jelentős estét töltenek együtt.

Lovers Rock streaming tovább Amazon Prime (Évi 30 dollár 30 napos ingyenes próbaidőszak után).

Kollektív

A legfrissebb dokumentumfilm a román egészségügyi rendszer és az azt felügyelő kormányzati szervek korrupcióját és elhanyagolását mutatja be. A szörnyű szórakozóhelyek tüzében bekövetkezett halálesetekből fakadó botrány a kórház vezetésének és a kormányzati felügyeletnek több aspektusát öleli fel, és a film itt-ott megközelítést alkalmaz ennek a lidérces helyzetnek a lépésről lépésre történő megfigyelésére.

Kollektív elérhető digitális kölcsönzésre (6,99 USD +) a következő címen: amazon, iTunes, A Google Play, Vudués egyéb üzletek.

Amerikai utópia

Több mint 30 évvel a Talking Heads megjelenése után Hagyd abba az értelmét, amelyet széles körben minden idők legnagyobb koncertfilmjének tartanak, David Byrne, a Talking Heads volt frontembere egy újabb elismert koncertfilmmel tér vissza. Spike Lee rendező dokumentálta Byrne legújabb Broadway show-ját, amely Byrne egész pályafutása alatt a zenét ötvözte Byrne életre vonatkozó megfigyeléseivel. Mindezt egy változó, burkolózó színpadon mutatják be, amelyet Lee rögzít mozgó kameráival.

Amerikai utópia streaming tovább HBO Max (Havonta 14,99 USD).

Idő

Garrett Bradley rendező követi Fox Rich aktivistát ebben a dokumentumfilmben, amely részletezi Rich fáradhatatlan erőfeszítéseit férje érdekében, aki rablásért 60 év börtönbüntetést tölt le. A Rich hosszú évek során készített felvételeire támaszkodva a film a személyes történetmesélés és az érdekképviseleti filmalkotás kombinációja, amelynek középpontjában az egyik család újraegyesítési küzdelme áll, miközben az amerikai börtönrendszer egészének mély igazságtalanságait is bemutatja.

Idő streaming tovább Amazon Prime (Évi 30 dollár 30 napos ingyenes próbaidőszak után).

Hamilton

Az elmúlt két évtized legnagyobb Broadway-szenzációja egy teljesen új közönséget ért el ennek a filmnek köszönhetően, amely a musical eredeti szereplőinek előadásait rögzíti, köztük dramaturg / zeneszerző Lin-Manuel Miranda. Az eredeti színigazgató, Thomas Kail három adást forgatott a Broadway Richard Rodgers Színházában 2016-ban, kiegészítve további felvételekkel, amelyeket élő közönség nélkül filmeztek.

A korai amerikai politikusról, Alexander Hamiltonról szóló dinamikus musical újragondolja az amerikai történelmet a hip-hop szemüvegén keresztül, és minden színt színészek töltenek be.

Hamilton streaming tovább Disney + (Havi 6,99 USD vagy évi 69,99 USD hétnapos ingyenes próbaidőszak után).

Mangrove

Steve McQueen másodikja Kis fejsze filmek a lista elkészítéséhez, Mangrove valószínűleg a gyűjtemény legkonvencionálisabb történelmi drámája, amely kilenc fekete aktivista valóságos történetét meséli el, akiket a Mangrove étterem előtti tüntetésen tartóztattak le, és zavargás felbujtása miatt állítottak bíróság elé 1971-ben.

A film első fele belemeríti a nézőt a Mangrove körüli élénk kultúrába, míg a második fele egy felpörgető tárgyalótermi dráma, amely rávilágít a brit igazságszolgáltatási rendszer mély (és folyamatos) faji egyenlőtlenségeire.

Mangrove streaming tovább Amazon Prime (Évi 30 dollár 30 napos ingyenes próbaidőszak után).

Első tehén

Kelly Reichardt amerikai határa című drámája két valószínűtlen barátot követ (John Magaro és Orion Lee alakításában), amikor rögtönzött vállalkozásba kezdenek „olajos süteményeket” árulni úttörőknek, bármilyen éhezés és éhezés után éheztek. Reichardt lassú, módszertani megközelítése rengeteg időt biztosít a központi barátság kialakítására, miközben folyamatosan feszültséget gerjeszt a pár titokban eltulajdonított teje ellopása miatt Oregon egyetlen tehénétől, amelynek tulajdonosa egy gazdag angol (Toby Jones).

Első tehén streaming tovább Showtime (Havi 8,99 USD egy 30 napos ingyenes próbaidőszak után), és digitális vásárlásra (7,99 USD +) és kölcsönzésre (3,99 USD +) elérhető itt: amazon, iTunes, A Google Play, Vudués egyéb üzletek.

Dick Johnson meghalt

Kirsten Johnson filmrendező saját édesapját helyezi a figyelem középpontjába ebben a mélyen személyes dokumentumfilmben, amelyben a fiatalabb Johnson szembesül apja halálozásával (demenciát diagnosztizáltak nála.) Abszurd forgatókönyvek elképzelése és végrehajtása révén lehetséges halálához. Az idősebb Johnson, nyugdíjas pszichiáter játékosan részt vesz lánya kidolgozott fantáziáiban, amelyek érzelmileg katartikus megküzdési mechanizmusként szolgálnak mind az apa, mind a gyermek (és tágabb értelemben a közönség számára) számára.

Dick Johnson meghalt streaming tovább Netflix (Havonta 8,99 USD +).

Városháza

Frederick Wiseman 1967 óta készít egyenes, díszítetlen dokumentumfilmeket az amerikai intézményekről, legújabb pedig négy és fél órás dokumentumfilm a bostoni városvezetésről. A bürokrácia belső működésének körültekintő ábrázolásával Wiseman közönségének bepillantást enged az önkormányzatok napi működésébe, a hosszú, monoton találkozóktól kezdve a nyilvános hozzászólásokon zajló indulatos érvekig.

Városháza ingyenesen közvetít 2021. január 19-ig a PBS honlapja és virtuális színházi kiadásban ($ 12) érhető el a következő címen: Eseményes.

Ma Rainey fekete alja

A néhai Chadwick Boseman ebben a zenei fókuszú drámában nyújtja utolsó előadását az August Wilson darab alapján. A film egyetlen nap alatt játszódik 1927-ben, amikor a neves bluesénekes (és díszdíva) Ma Rainey (Viola Davis) néhány dalt felvesz zenekarával. Boseman egy ambiciózus trombitát játszik, aki összecsap Ma-val, két erőmű-előadás kirakatában, amely a büszkeség és a sajnálat megalapozásaként szolgál.

Ma Rainey fekete alja streaming tovább Netflix (Havonta 8,99 USD +).[ad_2]
Source link


58 Views 0 Ratings Rate it