Hogyan lehet törölni a Play-tevékenységeket a Nintendo Switch-en

Avatar admin | 2020.12.27. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

Nintendo Switch konzol a kék háttér

Ha nemrég kínos játékokat játszott Nintendo Switch-jén, és nem szeretné, hogy azok megjelenjenek a Play-tevékenységben, ahol a barátai láthatják, akkor teljesen törölheti a játékot. Így teheti meg.

Először keresse meg a „Home” menüt (nyomja meg a „Home” gombot), majd válassza ki a felhasználói profil ikonját a képernyő bal felső sarkában.

A Váltás kezdőképernyőn válassza ki a felhasználói profil ikonját.

Megnyílik a profilbeállítások oldala. Az oldalsávon válassza a „Felhasználói beállítások” lehetőséget.

A Profilváltás oldalon válassza a lehetőséget "Felhasználói beállítások."

A „Felhasználói beállítások” részben válassza a „Lejátszási tevékenység beállításai” lehetőséget.

A Nintendo Switch felhasználói beállításai részben válassza a lehetőséget "Lejátszási tevékenység beállításai."

A „Lejátszási tevékenység beállításai” részben válassza a „Lejátszási tevékenység törlése” lehetőséget.

A Felhasználói beállítások váltása részben válassza a lehetőséget "Play tevékenység törlése."

A kiválasztás után a kapcsoló megerősítést kér. Válassza a „Törlés” lehetőséget.

Válassza a lehetőséget "Töröl" megerősítéséhez.

Ezután megjelenik egy üzenet, hogy a lejátszási tevékenységet törölték. Válassza az „OK” lehetőséget.

Válassza a lehetőséget "RENDBEN."

Ezt követően, amikor egy barátja legközelebb megnézi a profilját a Switch-en, a játéktevékenység-listája üres lesz. A játék közben az újból megtelik. Ha szükséges, időről időre törölheti.

Hogyan lehet elrejteni a lejátszási tevékenységet a barátok elől

Ha gyakran törli a Play-tevékenységet, és inkább el szeretné rejteni a Play-tevékenységét, akkor térjen vissza a „Play-tevékenység beállításai” képernyőre, és válassza a „Lejátszási tevékenység megjelenítése” lehetőséget. A felbukkanó menüben válassza a „Senki” lehetőséget.

Nintendo Switch "A lejátszási tevékenység megjelenítése a következőre:" beállítás beállítása "Senki."

Ezt követően, amikor egy ismerős megnézi a profilodat, a „Play tevékenység” szakasz egyáltalán nem jelenik meg. Adatvédelem végre!




Source link


14 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok