Hogyan növelhetik a B2B márkák az önbizalmat a Livestream Video, Podcast és Clubhouse Marketing iránt

Avatar admin | 2021.03.14. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

bizalom b2b tartalom audio videó
Kétségtelen, hogy a 2020-as év kihívásai és változásai minden eddiginél jobban a digitális formátumok felé húzták az üzleti ügyfeleket, különösen a video- és audiotartalmakkal kapcsolatban.

A szöveges tartalom halott? Természetesen a szövegnek mindig a helye lesz a tartalommarketingben, mint ez a blogbejegyzés, de a felvett vagy élő formátumú videók és hangok az ügyfélelkötelezettség legfőbb preferenciájaként jelentek meg. Legyen az élő közvetítés a LinkedIn-en, a Twitteren és a Facebookon, vagy podcastok közzététele és helyiségek tárolása a kitörő audio közösségi hálózaton, a Clubhouse-ban a tartalommarketingesek jelentős lehetőséget kínálnak vonzóbb élmények létrehozására, hogy megfeleljenek ügyfeleik 2021-ben változó elvárásainak.

Értsd meg a Miért. De ennek semmi sem számít, ha a B2B marketingszakemberek nem teszik rendbe a házukat, amikor a video- és hangformátumok használatának miértjéről van szó. „Mivel a versenytársaink ott vannak” és a „Most olvastam egy B2B marketing trendek blogbejegyzést” nem jelenthetik az egyetlen mozgatórugót az üzleti márkák számára, hogy videofilmek közvetítésével, podcast készítésével vagy olyan platformokon kezdjenek el foglalkozni, mint a Clubhouse és a Twitter Spaces.

Perspektíva ügyek. Az a probléma, hogy hány B2B márka közelíti meg a videók élő közvetítését, illetve audiotartalmak és -élmények előállítását, az a problémát jelenti az összes B2B-tartalmi innovációval: Azok a márkák, amelyek egócentrikusan szemlélik a tartalmat, teljes egészében azokra az információkra összpontosítanak, amelyeket szeretnének népszerűsíteni, illetve tartalmi élményeket nyújtanak témákban. és olyan formátumokban, amelyekben az ügyfelek valóban a legjobban érdeklik.

A nagy hiba. A tartalommarketingesek számára az ügyfél által vezérelt „miért” hiánya, függetlenül attól, hogy az innovatív tartalmi formátumok milyen trendeket mutatnak, megszakad. A vevői tartalmi preferenciák iránti empátia hiánya csökkenti a marketing befektetés hatékonyságát, valamint minimalizálja az ügyfelek számára nyújtott értéket. Vagy ami még rosszabb, tartalommegszakítást hoz létre, és ezt minden B2B-marketingesnek el kell kerülnie.

A B2B marketing igazságai. A tartalommarketing trendek jönnek és mennek, de néhány egyszerű és rendkívül hatékony egyetemes igazság segíti a marketingeseket évről évre. Az egyik legfontosabb a vásárlói információk megértésén alapuló marketingélmények létrehozásának összpontosítása. A tartalom felfedezésére, a fogyasztásra és a cselekvésre ösztönző preferenciák – valami evangelizáltunk itt a TopRank Blogban nagyon sokáig.

A bizalomról szól. Természetesen a nagyszerű tartalmi tapasztalatok nem olyan nagyok, ha senki sem találja meg a tartalmat, vagy ami még rosszabb, ha senki sem bízik a tartalomban, ha mégis. Ezeknek a tartalmi tapasztalatoknak a megértése teszi lehetővé a B2B marketingszakemberek számára az optimalizálást a tartalmuk megtalálhatósága és hitelessége.

Optimalizálás a tapasztalatok számára. A tartalommarketingesek növelhetik marketing-befektetésük sikerét, amikor a felfedezésre optimalizálják a tartalmat, bárhová is néznek, feliratkoznak és befolyásolják a vásárlók. Ez ugyanúgy igaz az élőben közvetített és rögzített videókra, mint a Klubházban vagy a Twitter Spaces podcastjaira és hangos beszélgetéseire. De hogyan vehetnek részt a B2B márkák innovatív formátumokban és csatornákban, ha nincsenek hozzáértésük, tapasztalatuk vagy magabiztosságuk?

Partner a sikerért. Azoknak a B2B marketingszakembereknek, akik nem teljesen bíznak abban, hogyan készíthetnek vagy népszerűsíthetnek tartalmat újabb digitális formátumokban és hálózatokban, az új környezetbe való belépés egyik legjobb módja az, ha partnerként lépünk kapcsolatba a már meglévőkkel. Ha olyan befolyásolókkal állunk kapcsolatba, akik valóban megértik a B2B márkák ügyfeleit és az innovatív tartalmi formátumokat, a B2B marketingszakemberek növelhetik a bizalmukat abban, hogy az általuk létrehozott tapasztalatok relevánsak, értelmesek és hatékonyak.

Hozza létre az Influencer csatlakozást. A külső iparági befolyásolókkal való együttműködés nemcsak a márka üzenetét érvényesíti azokon az innovatív tartalmi platformokon és formátumokban. de segít a fogyasztók és a márkák között oly nagy szükségben lévő bizalom kiépítésében is.

Mi a következő lépés. Feltétlenül nézze meg a következő bejegyzéseinket, amelyek bemutatják, hogy a B2B márkák hogyan működnek együtt a video- és hangalkotókkal, hogy olyan tartalmi élményeket hozzanak létre, amelyek bevonják, inspirálják és befolyásolják a cselekvést.
Source link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok