Hogyan rendelj ételt a Google Pay segítségével

Avatar admin | 2021.01.09. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

google fizet étellel

Élelmiszer rendelése mobilalkalmazásokon keresztül sokkal könnyebbé tette az életet. Az egyetlen probléma az, hogy több tucat különböző alkalmazást használhatsz rá. A Google Pay egyszerűsíti a folyamatot azáltal, hogy mindezt egyetlen felületre teszi. Reméljük, hogy éhes vagy.

A Google Pay a jelentős átalakítás 2020 végén, és az egyik újdonság az ételrendelés volt. A Google számos népszerű kézbesítési szolgáltatást és átvételi lehetőséget egyesít egyetlen alkalmazásban. Ez nagyon megkönnyítheti a dolgokat, amikor legközelebb ételt rendel.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mi a Google Pay, és mit tehet vele?

Először nyissa meg a Google Pay alkalmazást iPhone vagy Android okostelefon. Győződjön meg arról, hogy a fő „Fizetés” lapon van.

google fizetés kezdőlap

Ezután görgessen le a „Fedezze fel” részhez, és koppintson az „Élelmiszer rendelése” elemre.

csaprendelési étel

Az „Élelmiszer rendelése” oldalon több lehetőség is rendelkezésre áll. Választhat a „Pickup” és a „Delivery” között, a konyha típusa között, és szűrhet minősítés szerint. Ha kézbesítést rendel, a pontos cím hozzáadásához koppintson a tartózkodási helye melletti lefelé mutató nyílra.

étel rendelési lehetőségek

Ha megtalál egy tetsző éttermet, válassza ki azt a megrendelés megkezdéséhez.

válasszon egy éttermet

Ha szállítási megrendelést készít, látni fogja az elérhető szállítási szolgáltatásokat, amelyek képesek megrendelni. Válassza ki, melyiket akarja; e szolgáltatások egyikéhez sem kell bejelentkeznie egy fiókba.

válasszon szállítási szolgáltatást

Válasszon ki egy elemet a menüből, hogy testre szabhassa a megrendeléséhez.

válasszon ki egy elemet a menüből

Miután elvégezte az elem összes kijelölését, koppintson a „Hozzáadás a megrendeléshez” elemre. Tegye ezt a megrendelésében szereplő összes elemre.

adja hozzá az elemet a megrendeléséhez

Ha az összes elemet hozzáadta a kosarához, érintse meg a „Megrendelés” gombot.

a befejezéshez érintse meg az Ugrás a megrendeléshez gombot

Nézze át a megrendelést és győződjön meg arról, hogy minden helyes. Itt az ideje, hogy beírja a további kéréseit. Koppintson a „Pénztár” gombra, ha készen áll.

pénztár, amikor a megrendelés jól mutat

Egy csomó információ jelenik meg, beleértve annak becslését is, hogy a megrendelés várhatóan mennyi ideig tart. Beállíthatja a címét a szállításokhoz, megadhatja a promóciós kódokat és módosíthatja a tipp összegét.

végezze el a megrendelések kifizetésének kiigazítását

Görgessen lejjebb az oldalon a fizetési mód megadásához. Alapértelmezés szerint a fő Google Pay-módszert fogja használni. Koppintson a „Megrendelés” gombra, amikor minden rendben van.

válassza ki a fizetési módot és a pénztárt

Rendelését most megerősítettük. A megrendelés típusától függően nyomon követheti az előrehaladást.

nyomon követheti a megrendelés előrehaladását

Most már csak annyit kell tennie, hogy megvárja az étel kiszállítását (vagy az átvétel idejét). Nagyon kényelmes mindezt közvetlenül a Google Pay alkalmazáson belül végrehajtani.
Source link


12 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok