Hogyan továbbíthatjuk a legelismertebb tévésorozatot 2020-ból

Avatar Gadam | 2020.12.30. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Televíziós streaming videó
Proxima Stúdió / Shutterstock

Mivel sok ember otthon ragadt 2020 nagy részében, a tévésorozatok minden eddiginél jobban lekötik a népszerű képzeletet. Így streamelheti a legelismertebb tévésorozatokat 2020-ban (az összefoglaló webhelyek táblázatai szerint) Metakritikus).

City So Real

Steve James neves dokumentumfilmes (Hoop Dreams) mély pillantást vet szülővárosára Chicagóra ebben az öt részes sorozatban, amelyet először a Nat Geo sugárzott. A kiállítás dokumentálja a 2019-es chicagói polgármesteri versenyt, valamint a város válaszát a 2020-as járványra és az ebből következő társadalmi nyugtalanságra James tipikus tiszta szemű látásával és együttérzésével.

City So Real streaming tovább Hulu (5,99 USD + havonta hétnapos próba után).

Pen15

Trükkje Pen15 az az, hogy Anna Konkle és Maya Erskine alkotótársak a 13 éves főszereplőként szerepelnek, bár ők maguk valóban a 30-as években járnak. A felnőtt sztárok a középiskola nagyon iszonyatos szörnyűségeit és megaláztatásait közvetítik a tinédzserek tényleges társsztárai mellett.

Második évadjában a vígjáték a karakterek érésével a középkori barátság hullámvölgyeit és serdülőkori kíntalanságait egészíti ki.

Pen15 streaming tovább Hulu (5,99 USD + havonta hétnapos próba után).

Jobb hívás Saul

Az előzmény a Breaking Bad öt évad során önmagában elismert klasszikussá vált, amikor Bob Odenkirk Jimmy McGill (más néven Saul Goodman) evolúcióját fedi fel árnyékos ügyvédfigurává. Breaking Bad. Az ötödik évad közelebb viszi Jimmyt későbbi inkarnációjához, amikor megalapozza Saul Goodman-i joggyakorlatát, és egyre inkább belegabalyodik a bűnözői alvilágba.

Az ötödik évad Jobb hívás Saul digitális megvásárolható (14,99 USD +) a következő címen: amazon, iTunes, A Google Play, Vudués egyéb üzletek.

Zseniális barátom

Elena Ferrante kétségbeesett író négy regénye, amely a nápolyi szegénység sújtotta térségből származó két nő egész életen át tartó barátságáról szól, ennek az olasz gyártású HBO-sorozatnak az alapanyaga. A második évad adaptálja a sorozat második regényét, Egy új név története, amely az 1950-es évek végén játszódik, és amelynek középpontjában a két fiatal nő és a higanyfiú feszült dinamikája áll.

Zseniális barátom streaming tovább HBO Max (Havonta 14,99 USD), a második évad pedig digitális vásárlásra (15,92 USD +) elérhető amazon, iTunes, A Google Play, és Vudu.

BoJack Lovas

Ennek az elismert animációs sorozatnak az utolsó epizódjai tipikus humorral és megrendítő képességgel zárják a címszereplő történetét, bemutatva a mély érzelmeket egy buta komédiában egy mosott tévés sztárról, aki egyben ló is (Will Arnett hangoztatta) ). A sorozat a depressziót, a függőséget és az együttfüggést vizsgálja, miközben továbbra is megbízhatóan mulatságos vicceket készít a showbizniszről, amelyet az antropomorf állatok állítottak elő a fináléján keresztül.

BoJack Lovas streaming tovább Netflix (Havonta 8,99 USD +).

Az utolsó tánc

Az ESPN Films által közösen készített, ez a tíz epizódból álló dokumentumfilm részletes elemzést nyújt Michael Jordan kosárlabdázó karrierjéről, amelynek középpontjában az utolsó NBA-szezon áll, miután az első visszavonulását követően visszatért a Chicago Bulls csapatába. Széleskörű interjúk Jordánnal, valamint a többi játékostárssal, kommentátorral és közéleti személyiséggel, Az utolsó tánc a sport és az amerikai kultúra toronymagas alakjának kimerítő pillantása.

Az utolsó tánc streaming tovább Netflix (Havonta 8,99 USD +), és digitálisan megvásárolható (18,99 USD +) a következő címen: amazon, iTunes, és A Google Play.

Látható: kint a televízióban

Ryan White dokumentumfilmestől (Az Őrzők és 8. eset), ez az öt részből álló sorozat az LMBTQ televízióban való megjelenésének történetét mutatja be, minden egyes epizód más-más témával foglalkozik. A sorozat a tévé történetében jár be, a homoszexualitás veszélyes fenyegetésként való legkorábbi ábrázolásától a sokszínűség jelenlegi bővüléséig, az LMBTQ-sztárok kommentárjaival, köztük Billy Porter, Margaret Cho, Neil Patrick Harris és egyebek.

Látható: kint a televízióban streaming tovább Apple TV + (Havi 4,99 USD hétnapos ingyenes próbaidőszak után).

Lenox-hegy

Abban az időben, amikor az egészségügyi dolgozók a figyelem középpontjába kerülnek, ez a dokumentumsorozat tiszteletben tartja kemény munkájukat és áldozatukat, miközben konkrét személyes történeteket is mesél. Négy orvosra összpontosít a New York-i Lenox Hill Kórház különböző osztályain, a sürgősségi helyiségtől a szülőszobán át a műtéti szobáig. Ez egyben az első olyan sorozat, amely megragadta a COVID-19 járvány káoszát, és egy áttörő epizódot forgattak a kórház belsejéből 2020 márciusában.

Lenox-hegy streaming tovább Netflix (Havonta 8,99 USD +).

A Babaápolók Klubja

Lehet, hogy kevés volt a várakozás Ann M. Martin régóta futó fiatal felnőtt könyvsorozatának adaptációjáról egy tizenéves lányos bébiszittercsoportról, de kiderült, hogy ez az év egyik legnagyobb meglepetése volt, megragadva a film nosztalgikus hangvételét. könyveket (és örömet szerez a régebbi rajongóknak), miközben humorral és szívvel frissíti a 2020-as karaktereket és történeteket is.

A Babaápolók Klubja streaming tovább Netflix (Havonta 8,99 USD +).

Mrs. Amerika

Ezt a kilenc epizódos minisorozatot egy erőmű szereplői vezetik, amelyek rengeteg Emmy-jelölést gyűjtöttek össze az 1970-es években az Egyenlő Jogok Módosításának elfogadására tett erőfeszítések története és mindkét oldal aktivista női számára. Cate Blanchett konzervatív tűzgyűrűt, Phyllis Schlafly-t játszik Rose Byrne, Uzo Aduba, Sarah Paulson, Margo Martindale, Tracey Ullman és még sok más mellett, élénken életre keltve az amerikai nőtörténelem ezen főbb alakjait.

Mrs. Amerika streaming tovább Hulu (5,99 dollár + havonta hétnapos próbaidőszak után), és digitális vásárlásra (9,99 dollár +) elérhető a következő címen: amazon, iTunes, A Google Play, Vudu, és FandangoNow.
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it