Január 11-én sugározza a Sony az első magával ragadó „360 Reality Audio” koncertjét – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.08. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

Az Amazon Echo Studio intelligens hangszórója, amely az egyetlen hangszóró, amely támogatja a 360 Reality Audio szolgáltatást.
Az Amazon Echo Studio intelligens hangszórója, amely az egyetlen hangszóró, amely támogatja a 360 Reality Audio szolgáltatást. amazon

A Sony elhanyagolt 360 Reality Audio platform végre esélyt kap arra, hogy bizonyítsa magát. Az a technológia, amely speciális keverési technikákat alkalmaz a hallgatók virtualizált „élő” környezetben való elhelyezésére, áramvonalakat fog működtetni Zara Larsson videokoncert január 11-én. A Sony azt is tervezi, hogy az év vége előtt kiad egy pár 360 Reality Audio hangszórót.

Megnézheti Zara Larsson 360 Reality Audio koncertjét a Sony-n keresztül Előadói kapcsolat mobil alkalmazás (Android/iOSjanuár 17-én, délután 5 órakor. A koncert bármilyen fejhallgatóval vagy egy hangszóróval működik, amely kompatibilis a 360 Reality Audio-val. Mostantól az 360 hangsugárzóval kompatibilis egyetlen hangszóró az Amazon Echo Studio intelligens hangszórója.

A Sony bejelentett egy pár 360 Reality Audio hangszórót is, az SRS-RA5000 és az SRS-RA3000 hangsugárzókat. Ezek a Wi-Fi-csatlakozású intelligens eszközök felfelé és kifelé néző hangszórókkal töltik meg a helyiséget magával ragadó, „3D” hanggal. Bár bármilyen streaming szolgáltatást átküldhet a hangszórókba a Google Assistant vagy az Alexa segítségével, a Sony új audiotechnológiájának használatához le kell vadásznia a 360 Reality Audio sávokat az Tidal, az Amazon Music vagy a Deezer alkalmazásain.

Sajnos csak körülbelül 4000 dal támogatja a 360 Reality Audio platformot. A Sony a könyvtár kibővítését tervezi a 360 Reality Audio Creative Suite, amelyet a producerek és zenészek használhatnak a 360 Reality Audio kompatibilis zene létrehozásához.

Hogyan hangzik a 360 Reality Audio? Ha a fenti videobemutató pontos, akkor a 360 Reality Audio-t nehéz megkülönböztetni a rendszeres sztereó keveréstől. Lehet, hogy a technológia jobban hangzik egy 360 Reality Audio hangszóróval, de nehéz elképzelni, hogy egyetlen szabadon álló hangszóró „magával ragadóbb” hangzású lehet, mint egy hagyományos sztereó beállítás vagy egy térhatású hangsáv.

Forrás: Sony keresztül Engadget
Source link


18 Views 0 Ratings Rate it