Roku megvásárolja a Quibi tartalom, a senki által nem érdekelt szolgáltatás jogait – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.08. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Egy Roku TV Quibi tartalommal.
Roku / Quibi

Hé, emlékszel Quibi? Ez a „Quick Bites” szolgáltatás, amely rövid formátumú tartalmat ígért tökéletesen a telefonjához vagy táblagépéhez. Megbocsátunk, ha már megfeledkeztünk Quibiről alig hat hónapos működés után halt meg. A Roku feltámasztja a Quibit a halálból, és tartalmát ingyen közvetíti a Roku csatornán.

Roku szerint az akvizíció 75 prémium előadáshoz és dokumentumfilmhez biztosít hozzáférést, amelyeket a Quibi készített, beleértve Idris Elba, Kevin Hart, Liam Hemsworth és még sok más műsorokat is. Az egykori streaming szolgáltatás nem tartott sokáig, így nem minden általa létrehozott műsor került adásba. Ez azt jelenti, hogy Roku több új sorozattal fog debütálni. Ez még Steven Spielbergét is magában foglalhatja A Dark Horror show után.

Az összes Quibi tartalom megjelenik a Roku csatornán, amely ingyenes és prémium híreket és szórakozást kínál. Felajánlotta 100 ingyenes élő tv-csatorna végül bejelentkezés és több mint 100 000 film és tévéműsor. A Quibi tartalom egy kis csepp ebben a vödörben, de az eredeti programozást teszi lehetővé. Nem kell fizetnie a Quibi tartalom megtekintéséért, de hirdetéseket kell néznie. Ez még mindig jobban hangzik, mint egy újabb streaming szolgáltatás fizetése. Roku nem mondta meg pontosan, hogy a Quibi tartalom mikor éri el a Roku csatornát, csak azt, hogy valamikor 2021-ben megtörténik.

Forrás: Roku
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok