Könnyű DIY karácsonyi kézműves: Gyöngyös csillagdíszek

Avatar Gadam | 2020.12.28. 29 Views 0 Likes 0 Ratings

29 Views 0 Ratings Rate it

Könnyű DIY karácsonyi kézművességet keres? Készítse el ezeket az aranyos gyöngyös csillagdíszeket a fához, vagy használja ajándékok díszítéséhez.

Gyöngyös csillagdísz készítése dróttal és gyöngyökkel.

Ha könnyű DIY karácsonyi mesterséget keres, amelyet kipróbálhatna 25. előtt, ajánlhatom ezt a gyöngyös csillagdísz / ajándékdoboz ötletet?

Ez egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket elmétlenül megtehetsz, miközben filmeket nézel, vagy olyan kézműves foglalkozást próbálhatsz ki, amelyet kiddókkal próbálhatsz ki a téli szünetben. Csak figyelje a kicsiket, mivel a gyöngyök kicsiek.

Hogyan készítsünk gyöngyös csillagdíszt

Szeretem ezeket a csillagdíszeket, mert könnyen kitölthetők, és csak néhány kelléket igényelnek. Csak a gyöngyöket kellett megvennem, mivel azokat nem tartom kéznél.

De még akkor is, ha az összes kelléket meg kellene vásárolnia, csak négy-öt cikk van, amelyek többnyire alacsonyak. Pénzt takaríthat meg, akár kreatívan is használhatja a huzalt, és kiegyenesített fém akasztót használhat, ha elég nagy lyukú gyöngyöket talál.

Csillagdísz anyagok

 • ékszerdrót (16 nyomtávot használtam)
 • gyöngyök (győződjön meg arról, hogy a gyöngylyukak nagyobbak, mint az Ön által használt huzalmérő)
 • díszhorog vagy szalag
 • drótvágók és ékszerfogók

Megjegyzés a kellékekhez (hol lehet gyöngyöt szerezni)

Ezeket a nagyon egyszerű gyöngyöket JoAnn-tól kaptam. DE amikor többet keresek, az Etsytől fogok rendelni. Olyan sok csodálatos Etsy üzlet van, klassz gyöngyökkel. Íme néhány gyöngybolt az Etsy-n, amelyet a jövőbeni gyöngyfűzéssel kedveltem:

Lila gyöngyös csillagdíszek készülnek egy fehér asztalon.

Utasítás

1. Vágja le a vezetéket.

Vágjon le egy drótdarabot, amely hosszabb, mint gondolná. Az enyém nagy részét kb hüvelykre vágtam, és nagyjából hüvelykes csillagokat készítettem ekkora hosszúsággal.

2. Hajlítsa meg a vezetéket.

Ezután hajlítsa meg a huzalt laza csillag alakúra. Ékszerfogót használtam, és csak néhány hüvelykenként háromszögbe hajlítottam a huzalt a pontok elkészítéséhez.

Megállapítottam, hogy csak egy nagyon alapforma megszerzése volt a legjobb, és ha az összes gyöngy valóban be van kapcsolva, akkor azt hajthatjuk egy hangsúlyosabb csillag alakúra. Ha már itt tartunk…

3. Fűzze a gyöngyöket.

Fűzze át a gyöngyöket a dróton, amíg mindkét végén csak egy-két hüvelyk felesleges huzal van, amelynek nincs gyöngy.

4. Csatlakoztassa a vezeték végeit és vágja le a felesleget.

Csavarja be a megmaradt két véget, a lehető legszorosabban (tekerje körbe többször, hogy ne kerüljön visszavonásra). Ezután drótvágókkal vágja le a felesleges „farkat”.

5. Helyezzen szalagot vagy díszhorgot.

Tegyen egy szalagot vagy horgot, és máris felakasztható a fára. Vagy hagyja ki a horgot, és ajándékba kösse ajándékként.

Gyöngyös dísztárgyak az asztalra fektetett kellékekkel.

Csillaghuzalt tartó gyöngyökkel.

Gyöngyös csillagdíszek ollóval és gyöngyökkel az asztalon.

Gyöngyös csillagdíszek fehér terítőn kézműves kellékekkel.

Hogyan készítsünk gyöngyös csillagdíszt

Szeretem ezeket a csillagdíszeket, mert könnyen kitölthetők, és csak néhány kelléket igényelnek. Csak a gyöngyöket kellett megvennem, mivel azokat nem tartom kéznél. De még akkor is, ha meg kell vásárolnia az összes kelléket, csak négy-öt cikk van, amelyek többnyire alacsonyak. Pénzt takaríthat meg, akár kreatívan is használhatja a huzalt, és kiegyenesített fém akasztót használhat, ha elég nagy lyukú gyöngyöket talál.

Kulcsszó: gyöngyös, karácsonyi, diy, dísztárgyak, csillag

Szerző: Brittni

 • huzal
 • gyöngyök győződjön meg arról, hogy a gyöngylyukak nagyobbak, mint az Ön által használt huzalmérő
 • díszhorog vagy szalag
 • Vágjon le egy drótdarabot, amely hosszabb, mint gondolná. Az enyém nagy részét kb hüvelykre vágtam, és nagyjából hüvelykes csillagokat készítettem ekkora hosszúsággal.

 • Ezután hajlítsa meg a huzalt laza csillag alakúra. Ékszerfogót használtam. és csak néhány hüvelykenként háromszögbe hajlította a huzalt, és tegye a pontokat.

 • Megállapítottam, hogy csak egy nagyon alapforma megszerzése volt a legjobb, majd ha az összes gyöngy valóban be van kapcsolva, akkor azt hajthatjuk erőteljesebb csillag alakúra. Ha már itt tartunk…

 • Fűzze át a gyöngyöket a dróton, amíg mindkét végén csak egy-két hüvelyk felesleges huzal van, amelynek nincs gyöngy. A maradék két véget csavarja össze, amilyen szorosan csak tudja (tekerje át többször, hogy ne legyen visszavonva). Ezután drótvágókkal vágja le a felesleges „farkat”.

 • Tegyen egy szalagot vagy horgot, és máris felakasztható a fára. Vagy hagyja ki a horgot, és ajándékba kösse ajándékként.

Ha további dísz és ajándék tetejű ötleteket keres, akkor itt vannak a legújabbak, amelyek szintén tetszhetnek:

Azt hiszem, ez lehet az idei díszbarkácsok esetében. Van még egy, amit készítettem, de már annyit megosztottam. Talán jövőre. Mindenesetre, függetlenül attól, hogy ezeket a gyöngyös csillagokat barkácsolási díszként vagy ajándék díszítőként kívánja használni, remélem, hogy tetszik a projekt.


Source link


29 Views 0 Ratings Rate it