Mi a legjobb idő a LinkedIn-ben való posztolásra?

Avatar admin | 2021.02.19. 22 Views 0 Likes 0 Ratings

22 Views 0 Ratings Rate it

A 2002-es indulása óta a LinkedIn a létezővé vált – csak egy álláskeresés, folytassa a pompázó platformot márkaépítő menedékké.

Remek hely a B2B és a B2C marketingszakemberek számára, hogy népszerűsítsék tartalmukat és erős kapcsolatokat építsenek ki.

Most a legújabb linkIn funkciók mint a natív videó hírcsatorna, robusztus célzási eszközök, és az új történetek funkció – semmi hasonló a vállalati történetekhez – a kisvállalkozások és az ügynökségek jó erőforrásokkal rendelkeznek a LinkedIn közönségével való kapcsolattartáshoz.

Statisztika mondjuk, a vezetők 91 százaléka a LinkedIn-t minősíti első választásként a szakmailag releváns tartalom szempontjából.

De havonta több mint 300 millió aktív felhasználóval ez is igaz a platformon zajló forgalom megakadályozhatja, hogy tartalma kerüljön a figyelem középpontjába a közönségedtől.

Tehát az egyik tényező, amely segíthet a maximális elkötelezettség elérésében, az a legjobb időpont, amikor megtudja a LinkedIn-be való posztolást.

A beszélgetés ösztönzése és a jobb elkötelezettség érdekében fontos, hogy közzétegye, amíg a közönsége online.

De a LinkedIn-ben való posztoláshoz a legjobb időpont megtalálása kissé trükkös üzlet lehet. Összegyűjtöttünk tehát néhányat adatokkal alátámasztott tények és tippek a segítségedre küldetésében.

Mikor van az átlagos legjobb idő a LinkedIn-ben való posztolásra?

Legutóbbi tanulmányaink a következőkről:

Megállapítottuk, hogy inkább alkalmas arra tesztelje és keresse meg saját adatait, mint ragaszkodni egy fix sablonhoz a legjobb időkből.

De az általános irányelvek jó kiindulópontot jelenthetnek a tesztelés során az Ön személyes legjobb idejére. Meglehetősen valószínű, hogy ezek a fix idők csodákat tehetnek a márkád számára a LinkedIn-en.

Tehát mielőtt továbblépnénk, hogy megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb időt a LinkedIn-be való posztolásra. Nézzük nézze meg ezeket a népszerű közösségi média-marketing cégek statisztikáit javasolja, hogy a márkák mikor tegyenek közzé a LinkedIn-en.

 • Oberlo a kedd, szerda és csütörtök 10 és 11 óra közötti időkeretet javasolja a legjobb választásnak.
 • Gyorsan támogatja a több időkeret közötti könyvelést; 7–8, 12 és 17–18.
 • Hubspot a 10 órától délig tartó és szerda közötti időt a legjobb napnak ajánlja.
 • KihajtásTársadalmi azt állítja, hogy szerdán 8–10 és dél között, csütörtökön 9 órakor. és 13–14, péntek 9-kor a legjobb idő a LinkedIn számára.
 • thebalancesmb fogadásait 7-8 órára és 5-6 órára tervezi.
 • Puffer az időkeretet kedden, szerdán és csütörtökön 7-8: 30 és 17-18 óra között javasolja.

Melyek a legjobb és legrosszabb idők a LinkedIn-ben való közzétételhez?

Dióhéjban, a több közösségi média-kezelő vállalat által összegyűjtött adatok alapján azt mondhatjuk, hogy mindig biztonságos a LinkedIn-be történő közzététel:

 • Munkaidő, 10: 00–18: 00 – A LinkedIn-rel való interakciót az irodai órák első felében tapasztalták, amikor az emberek a hálózaton keresztül járnak, hogy új kutatásokat, véleményeket, inspirációt keressenek, mielőtt belemerülnének saját munkájukba.
 • Irodai ingázás óra: 7: 00-09: 00 és 18: 00-20: 00 – Nos, ez nem meglepő, az emberek meglátogatják LinkedIn hírcsatornájukat, miközben kora reggel munkába utaznak, vagy munkanapjukat lezárva hazatérnek.

A LinkedIn-be történő közzététel legrosszabb időpontjai a következők:

 • Hétvégén a legrosszabb napok a LinkedIn-ben való közzétételhez. A közönség többsége kint lesz, társasági életet folytat a való világgal, vagy időt tölt a családjával. Ezért fontos, hogy bejegyzéseit elsősorban hétköznapokra ütemezze.
 • hétfő nagyon kevés elkötelezettséget mutatott a többi hétköznaphoz képest. Van értelme, hogy a hétfői felzárkóztató és heti tervű találkozók miatt az embereknek aligha jut idő a hírcsatornák ellenőrzésére.
 • Munkaidőn kívül. Az emberek többsége hajlamos a munkaidő után a professzionális közösségi média platformokról személyesebbre váltani.
Legjobb idő a LinkedIn-en történő posztolásra

Ezek az időkeretek nagyszerű kiindulási pontot jelentenek bármely üzleti vagy márka profil számára a LinkedIn-ben való közzétételhez. Használja őket saját maga, hogy megtudja, kaphat-e bármilyen értelmes elkötelezettséget.

Hogyan találja meg a legjobb időt a LinkedIn-be való posztolásra?

Tehát most, hogy mindannyian rendelkezünk az átlagos legjobb időkkel a LinkedIn-be való közzétételhez, amelyet felhasználhat a LinkedIn marketingstratégiájának megerősítésére, itt az ideje megtalálja a legjobb időt kifejezetten a LinkedIn számára történő posztoláshoz profil.

A legjobb módja annak, hogy megtalálja a legjobb időt, ahogy kezdettől fogva mondjuk, az elemezze személyes adatait. Ez minden közösségi média platformra igaz. Csakúgy, mint a Facebook és a Twitter Analytics, létezik LinkedIn elemzés is.

LinkedIn Az elemzés segít a mélyebb betekintések nyomon követésében a LinkedIn-profilodról, de azon kívül, hogy tudjuk, mit csinál, elengedhetetlen tudni azt is, hogy miként tudjuk valóban hatékonyan használni ezt a csodálatos funkciót.

Tehát megterveztük egy 4 lépéses kísérlet, amelyet elvégezhet a legjobb idő megtalálásához hogy felkerüljön a LinkedIn-re.

Ne aggódj. A következő lépések tájékoztatást nyújtanak a LinkedIn Analytics összes szolgáltatásának működéséről.

Kezdjük el.

1. lépés: Válasszon több időkeretet a LinkedIn-be való közzétételhez

Ahhoz, hogy szigorú politikát alakítsunk ki a LinkedIn-en való közzététel körül, először meg kell vizsgálnunk a nap folyamán a legjobb időrések minden lehetőségét az egész hónap során.

Először is, bontja le a kísérleteit egy hónap alatt. A hónap minden napján tegye közzé tartalmát reggel, délben és este meghatározott időpontokban.

Jó alkalom lehet a fent említett átlagos legjobb idők használatára is.

Mondjuk, a LinkedIn időtartamait 4 négy részre bontjuk:

 • 7–8
 • 10–12
 • 5-6 óra
 • Bármely esti munkaidő után – hogy megtudja-e márkája feltörni a régi LinkedIn-mítoszokat.

Most a sok időtartamra való feladás unalmas munkának tűnik, és itt ütemező eszköz, mint pl. SocialPilot segítségére jön.

2. lépés: A LinkedIn Scheduling eszközzel tegyen közzé kiválasztott időkereteket

A SocialPilot a közösségi média ütemezési és menedzsment eszköz, amely lehetővé teszi a bejegyzések ütemezését előre és automatikusan az Ön által hibátlanul kiválasztott időpontban és dátumban.

Tehát ez az automatikus ütemezési és könyvelési eszköz gond nélkül megkísérli a különböző időrésekkel való kísérletezést. Csak annyit kell tennie, hogy a tartalomtervezőjében egy hónap minden napjára több időrést választ ki, és létrehozott bejegyzéseit automatikusan közzéteszi a LinkedIn.

LinkedIn ütemezési eszköz irányítópultja

Miután egy hónapig kísérletezett különböző időrésszel, visszaléphet és ellenőrizheti adatait, hogy megnézze, melyik időpont és nap generálta a legtöbb elkötelezettséget. Itt jön a harmadik és a legjelentősebb lépés.

3. lépés: Fedezze fel a LinkedIn elemzési oldalát a teljesítmény értékeléséhez

Az elemzési szakasz betekintést nyújt a LinkedIn oldal teljesítményébe a gazdag elemzés, amely megjeleníti a trendek mutatóit és időszakok.

A LinkedIn analitika gazdag betekintést nyújt a közönség demográfiai adataiba a munkakör, a szolgálati idő és a vállalat méretének szűrésével is.

De erre a blogra csak kitérünk a LinkedIn elemzési oldal “Frissítés” szakasza, amelyek segítenek felismerni a bejegyzéseken kapott megjelenítéseket, kattintási arányokat és egyéb elkötelezettségi mutatókat.

A LinkedIn profiloldal tetején megjelenik az „Analytics” gomb. Ha rákattint, egy legördülő menü nyílik meg, amely három tág kategóriát mutat be: Látogatók; Frissítés; és követői. A „Frissítések” elemre kattintva az irányítópultra mutat, amely áttekintést nyújt a LinkedIn Update elemzéséről.

Linkedin Analytics

Most a LinkedIn analytics Update oldal további 3 részre oszlik.

Először látni fogja a frissítés kiemelés szakaszát, amely megmutatja az elmúlt 30 nap tetszésnyilvánításainak, megjegyzéseinek és reakcióinak általános adatait.

A LinkedIn frissítés kiemeli

Másodszor: A Mutatók frissítése szakaszban összesített elkötelezettségi mutatókat kaphat az adott időszakra vonatkozóan. A felső sávban kiválaszthatja, hogy milyen régen szeretné látni bejegyzéseinek tevékenységi adatait.

LinkedIn analytics Időtartomány

Ezenkívül kiválaszthatja az elköteleződési mutató típusát, és ennek alapján az adatok megjelenítésre kerülnek.

LinkedIn analitikamutató

Miután kiválasztotta az időtartamot és a mutatókat, vigye az egérmutatót a grafikus ábrázolás fölé, hogy megnézze az elkötelezettség pontos százalékát, amelyet az adott napon szerves és szponzorált bejegyzésen kapott.

LinkedIn analitika metrikus grafikon

Tehát az Update mérőszámok felhasználásával korrekt információkkal szolgál, amelyek segítenek kiválasztani a LinkedIn-ben való közzétételhez a legjobb napokat.

A harmadik szakasz, az elkötelezettség frissítése, táblázatos formában rengeteg elköteleződési mutatót tartalmaz, minden egyes bejegyzéshez.

LinkedIn frissítés mutató táblázata

Itt kapja meg az „Időtartomány” szűrőt is, hogy kiválassza, mennyi idővel szeretné megtekinteni az egyes bejegyzések aktivitási adatait.

LinkedIn frissítés elkötelezettség időtartama

Ennek a szakasznak a segítségével megtudhatja a márka számára a legjobb időpontot.

4. lépés: Írja le az adatokat a táblázatba

Most lehetősége van megtudni a legjobb időt és napot a posztoláshoz. De itt van egy fogás. Az „Elkötelezettség frissítése” szakasz nem mutatja a közzétett tartalom rögzített idejét.

Tehát hogyan lenne a legjobb ideje a posztolásra?

Javaslom az adatok, az idő és a nap rendezése táblázatba később pedig visszatérve arra, hogy összehasonlítsam, melyik nap és idő hozta el a legtöbb elkötelezettséget.

Mivel már a legjobb napi információval rendelkezne, nem kell sok erőfeszítést igényelni, hogy csak aznap elvégzett bejegyzések idejét vizsgálja meg.

Az adatok ilyen módon történő rendezésével összehasonlítani tudja a reggeli, a déli és az esti bejegyzések átlagát. Lehet, hogy többször is jó elkötelezettséget hoz.

Azután folyamatosan használja az ütemezési eszközt a posztoláshoz a legjobb időkben.

Csomagolás

Tehát most már tudja, a LinkedIn egyre növekvő lehetőségeivel mennyire fontos ez tegye közzé a tartalmát, amikor a közönsége maximálisan csatlakozik a profiloddal.

Ne felejtsük el, hogy a legjobb időkre való közzététel csak egy tényező, amely reflektorfénybe kerül. Tekintsd inkább esélynek, esélynek arra, hogy megmutasd az általad szabott kiváló minőségű tartalmat. Végül mindez eljut – minőségi tartalom létrehozása a közönség számára.

Ne felejtse el használni a közösségi média menedzsment eszközöket, mint például a SocialPilot a közösségi média bejegyzéseinek ütemezéséhez. Nem csak a LinkedIn, de segít abban is, hogy leegyszerűsítse marketing erőfeszítéseit minden olyan közösségi média platformon, amelyre számíthat.

Boldog kiküldést!

Activate-Free-Trial

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Mi a legjobb nap a héten a LinkedIn-ben való közzétételhez?+

Monday A hétfő jó nap a LinkedIn-ben való posztoláshoz?+

🌟 Melyik a megfelelő időpont cikkek vagy hirdetések közzétételére a LinkedIn-ben?+


Source link


22 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok