Mik a „legjobb barátok” a Nintendo Switch-en?

Avatar Gadam | 2020.12.26. 146 Views 0 Likes 0 Ratings

146 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Nintendo Switch Hero - 2. verzió

A Nintendo Switch-en meg lehet jelölni bizonyos elemeket barátok mint a „Legjobb Barátok”. Ezek az emberek a megbízható barátok alapvető csoportja. Íme, mi a legjobb barát, és hogyan lehet teljes mértékben kihasználni a Beállítások speciális állapotát.

Mit csinál a „Legjobb barátok” funkció?

A Nintendo Switch „Legjobb barát” státusza részben egy barát „kedvencének” való megismerését jelenti. Ez egy módja annak, hogy megjelölje legközelebbi barátait a kapcsolón, hogy azok mindig a barátok listájának tetején jelenjenek meg. Legjobb barátai csillagot jelölnek az ikonjukon a barátok listáján.

A Legjobb barátok státusz azt is lehetővé teszi, hogy online állapotát és játéktevékenységét csak a megbízható barátok egyik alapvető csoportjával ossza meg, ha bizonyos módosításokat hajt végre a beállításain.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan adhatunk barátokat a Nintendo Switchre

Hogyan lehet valakiből a Nintendo Switch legjobb barátja?

A kapcsolón könnyű valakit legjobb barátgá tenni. Először annak a személynek, akinek a „Legjobb barát” státuszt szeretné adni, rendes barátnak kell lennie. Tehát, ha még nem tette meg, először add hozzá őket barátként.

Miután a személyt megismerte, nyomja meg a „Home” gombot a Kezdőképernyőhöz való navigáláshoz. Látogassa meg felhasználói profilját a képernyő bal felső sarkában lévő lejátszó ikon kiválasztásával.

A Váltás kezdőképernyőn válassza ki a felhasználói profil ikonját.

A profiloldal oldalsávjának menüjében válassza a „Barátlista” lehetőséget. Ezután böngésszen a barátok listáján a képernyő jobb oldalán, és válassza ki azt a személyt, akinek legjobb barátot szeretne szerezni.

A Profilváltás oldalon válassza a lehetőséget "Barátok listája," majd válassza ki azt a barátot, akivel legjobb barátot szeretne szerezni.

A barát neve alatt megjelenik a „Legjobb barátok” lehetőség. Válassza ki és nyomja meg az „A” gombot.

Válassza a lehetőséget "Legjobb barátok" a kapcsolón a barát neve alatt.

A csillag kitölti, megmutatva, hogy a játékost most legjobb barátként jelölték meg.

Amikor valakit megjelölnek "Legjobb barát" a kapcsolón a nevük alatt lévő csillag tölti ki.

Nyomja meg a „B” gombot az egyik képernyőhöz való visszatéréshez. Visszatérve a barátok listájára, észreveszi, hogy a Legjobb barátok csillag lesz a játékos ikonjuk bal felső sarkában.

Példa a "Legjobb barát" csillag a barátod játékos ikonjának bal felső sarkában.

Azt is észreveszi, hogy a „Legjobb barát” jelöléssel ellátott barátok mindig megjelennek a barátlistád elején (vagy tetején), a szokásos barátok előtt. Kevesebbet várna egy legjobb baráttól? Azt hiszem, nem!

Az állapotok, tevékenységek és meghívók megosztása vagy megtekintése csak a legjobb barátokkal

Most, hogy van legjobb barátja (vagy több), felfedezheti azokat a speciális előnyöket, amelyeket a legjobb barátok jelenthetnek. Például a Switch segítségével megoszthatja online állapotát vagy játéktevékenységét csak a Legjobb barátokkal. Így csak az alap baráti társaság fogja tudni, mikor játszik a Switch – és mit játszott rajta. Itt van egy áttekintés az egyes lehetőségekről és azok működéséről.

Ha csak a Legjobb barátok számára szeretné megjeleníteni a játéktevékenységét (a legutóbb játszott játékok listáját), akkor húzza fel a profiloldalát (az avatar ikon a kezdőképernyőn), és lépjen a Felhasználói beállítások> Játéktevékenység lehetőséghez. Beállítások. Válassza a „Lejátszási tevékenység megjelenítése” lehetőséget, majd a „Legjobb barátok” lehetőséget.

A Felhasználói beállítások váltása részben állítsa be "A lejátszási tevékenység megjelenítése a következőre:" nak nek "Legjobb barátok."

Ha azt szeretné, hogy csak a legjobb barátai tudjanak online állapotban, nyissa meg a profiloldalát, majd lépjen a Felhasználói beállítások> Barátbeállítások menüpontra. Válassza az „Online állapot megjelenítése” lehetőséget, majd a „Legjobb barátok” lehetőséget.

A Felhasználói beállítások váltása részben állítsa be "A lejátszás online állapotának megjelenítése" nak nek "Legjobb barátok."

Ha csak akkor szeretné látni a felugró értesítéseket, amikor a Legjobb barátok online állapotba kerülnek (de nem ismerősök), akkor húzza fel a profiloldalát, és lépjen a Felhasználói beállítások> Barát beállításai> Barát értesítési beállításai elemre, és válassza az „Értesítés barátokról” lehetőséget Megy online.” A megjelenő listában válassza a „Csak a legjobb barátok” lehetőséget.

A Felhasználói beállítások váltása részben állítsa be "Értesítés, ha a barátok online állapotba kerülnek" nak nek "Csak a legjobb barátok."

És végül, ha csak a Legjobb barátok játékmeghívási értesítéseit szeretné látni, látogasson el a profiloldalára, és lépjen a Felhasználói beállítások> Barátbeállítások> Barát-értesítési beállítások elemre, és válassza az „Értesítések meghívása” lehetőséget. Válassza ki a listából a „Csak a legjobb barátok” lehetőséget.

A Felhasználói beállítások váltása részben állítsa be "Értesítések meghívása" nak nek "Csak a legjobb barátok."

Mint láthatja, a legjobb barát beállítása (vagy annak lenni) nagy előnyökkel járhat a kapcsolón. Ez arra szolgál, hogy kiszűrje az alkalmi barátokat, megőrizze a magánéletét, vagy csökkentse az értesítések megszakításait. Boldog játékot![ad_2]
Source link


146 Views 0 Ratings Rate it