Mit tanulhatnak a B2B marketingesek a kézműves söripartól

Avatar admin | 2021.04.25. 23 Views 0 Likes 0 Ratings

23 Views 0 Ratings Rate it

Sörfőző sörfőző sörfőzdében.

Mit taníthat a vadul sikeres kézműves söripar a B2B marketingszakemberekre?

A történetmeséléstől és a tartalom frissen tartásától a vállalati kampányok kellemesen összetörhetővé tételéig rengeteg a B2B marketing világa tanulhat, ha megnézi a kézműves söripart, és hangsúlyt fektet az ügyfelek örömére, elkötelezettségére és egyebekre.

Míg a járvány lelassította a kézműves söripar növekedését, az ipar számára a tilalom napja óta a legnagyobb zavart okozta – ami 8 százalékos csökkenés az eladásokban kis és független kézműves sörfőzők körében – pályája az elmúlt évtizedben tagadhatatlanul csodálatra méltó volt.

A globális egészségügyi válság arra kényszerítette a kézműves söripart, hogy megváltozzon, beleértve a közvetlen fogyasztói értékesítés bővítését a zárt mosdókkal szemben, ugyanakkor a B2B marketingszakemberek még mindig sokat tanulhatnak a kézműves sör világának hosszú távú emelkedéséből. .

Ugorjunk rögtön, és vessünk egy pillantást a legfontosabb dolgokra, amelyeket a B2B marketingszakemberek megtanulhatnak a kézműves söriparban.

Keresse meg B2B technikai vagy pénzügyi frissítéseit

Frissítők képe

A kézműves sörfőzők közül a szezonális sör frissen ugrott változata komlót használ a lehető legközelebb a betakarítás idejéhez, és az ebből eredő India Pale Ave (IPA) frissesek nagyon kívánatosak a hoppy sör rajongói körében, de nem elég hosszú ideig tartják meg eredeti ízminőségüket ahhoz, hogy egész évben kínálják őket.

A B2B marketingben egyenértékű tartalmi frissítéseket készíthetünk azzal, hogy a meglévő és leendő ügyfeleknek bármilyen típusú vagy formátumú digitális eszközt kínálunk, amelyek nem illenek a változatlan örökzöld tartalom kategóriába. Az időben történő tartalom számos forrásból származhat a B2B marketing világából, azonban a legsikeresebb funkciók közül néhány gyakran körül forog:

Akár a B2B technológiai, akár a pénzügyi, akár egy másik üzleti ágazatban tevékenykedik, adjon ügyfeleinek bőséges mennyiségű virtuális frissességet azáltal, hogy a szezonális és egyedi tartalom friss keverékét tartalmazza marketing keverékében, hogy növelje örökzöld információit, amelyek nem feltétlenül szükségesek változás egész évben.

Tegye vállalati csatornáit törhetővé

Összetörhető kép

Az összetörhető söröket könnyedén tartják alacsonyabb alkoholtartalmú söröknek, amelyek arra késztetik az ügyfeleket, hogy még többet akarjanak.

Az összezúzható B2B marketing tartalom nem keserű vagy nehezen fogyasztható, ehelyett arra összpontosít, hogy az ügyfelek olyan sima és kellemes élményt nyújtsanak, hogy még többet akarnak visszatérni, legyen szó akár márkád hírlevelének feliratkozásáról, akár a LinkedIn vállalati oldalának tetszéséről, vagy rendszeres hallgatóvá válni a cég podcast-jában.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a néhány elemet, amelyek elősegítik a B2B marketing tartalom összetörését:

  • Könnyen emészthető, jól megírt és kellemesen pozitív tartalom
  • Elég hasznos információt tartalmaz ahhoz, hogy releváns legyen
  • Megkönnyíti az ügyfelek számára a feliratkozást vagy az általa összetörhetőnek talált tartalom egyéb módon történő megszerzését

Néha a kézműves söripar is úgy gondolja, hogy a zúzható sör munkamenet-sör komponensként működik – társítva azt egy társadalmi eseményhez egy adott időtartamra vagy munkamenetre.

Munkamenet tartalmahasonlóan megkönnyíti az ügyfelek számára az egyik információról a másikra történő áttérést, például a népszerű közösségi média-történetek formátumában, ahol a szöveg, a képek és a videók egymás után játszódnak, az ügyfél részéről kevés erőfeszítés szükséges.

Ne féljen kreatívan használni a történetek formátumát a B2B marketing tartalmakhoz, és sorosítani a digitális tartalmak egyéb formáit – a B2B podcastok hogy az ügyfelek hallgatás közben harapni tudnak, vagy olyan videolejátszási listákat készíthetnek, amelyek automatikusan játszhatók a nézéshez.

Adj az embereknek többet, amit akarnak: humanizáld az ügyfélkapcsolataidat a Cheers Factorral

a GIPHY-n keresztül

A kézműves söripar teljes mértékben elismeri és felhasználja aEgészségére”Faktor – a kocsmák és szalonok kulcsfontosságú eladási pontja, évszázadokra visszamenőleg, jóval a televíziós slágerek előttEgészségére”Népszerűsítette a bajtársiasság érzését és a vágyat, hogyahol mindenki tudja a nevét. ”

A B2B marketingszakemberek jelentős lépéseket tettek mind a tartalom, mind a kommunikáció személyre szabása terén, ugyanakkor a világjárvány utáni tájképen a márkák megkülönböztetésének új módjait kereső marketingeseket jól szolgálnák, ha még inkább a márka és az ügyfél közötti emberi kapcsolat előmozdítására összpontosítanának.

Néhány lehetőség arra, hogy a B2B marketingszakemberek személyes kapcsolatokat alakítsanak ki:

Miri Rodriguez, mesemondó és gyakornoki program vezetője a Microsoftnál, nemrégiben azt vizsgálta, hogy a B2B marketingszakemberek miként használhatják a mesemondást és az empátiát a múltbeli számok és tények mozgatására, amelyekről aA Microsoft Miri Rodriguez arról, hogy a B2B marketingesek hogyan ébresztik az empátiát a jobb vevői mesélésért # B2BMX. ”

Senior tartalommarketing-menedzserünk Joshua Nite közelebbről megvizsgálta az egyre növekvő jelentőséget a B2B tartalmakhoz való emberi5 módszer a B2B tartalommarketing humanizálására – és miért számít, És számos betekintést nyújtottam a témába a következőben:28 B2B marketing betekintés a 2021-es év energiájának és humanizálásához. ”

„Tényleg el kell gondolkodnia azon, hogyan lehet hosszú távon elkötelezett kapcsolatot kialakítani a felhasználóval – ez nem egy és kész. Ennek soha nincs vége. Folyamatos és iteratív. @ amandatodo Kattintson a tweetelésre

Jobb történetmesélés a közösségek hűvös párájával

Chill Haze kép

A kézműves söripar másik sikeres taktikája, amelyből a B2B marketingszakemberek tanulhatnak, az a hatékony üzenetküldés, amely akkor jön, amikor felfedezzük a vállalkozás mögött álló emberek történetei.

A kérdések feltevése nagyszerű módja a kezdetnek, például:Ki vagy te? Mi az, ami kiemeli márkáját, embereit és történetét?

A B2B történetmesélése egyenként lebontja a munka történetét levélben, a STORY modellel:

  • Sistereg
  • Feszültség
  • Eredetiség
  • Relevancia
  • Sóvárgás

Ez a tartalommarketing-menedzserünk meghatározása Nick Nelson felfedezi:Útmutató a hatékony mesemondáshoz a B2B tartalommarketingben. ”

Ahogyan a kézműves söriparban azt mondják, hogy minden sör és sörivó elmesél egy történetet, a márka mesélése is rengeteg lehetőséget kínál a B2B marketingszakemberek számára olyan tartalom létrehozására, amely életre kelti a márka – és az ügyfelek – történetét.

Légy a legjobb válasz és tanulj a kézműipar sikeréből

Brewer mester kép

Azáltal, hogy bevonzza és örömmel tölti el az ügyfeleket a márkafrissítések kiszolgálásával, összetörhető tartalom létrehozásával és az ügyfélkapcsolatok humanizálásával a megugrott mesemondással, a B2B marketing erőfeszítései előkészítik a siker új szintjének megünneplését.

A győztes és elkötelezett, díjnyertes B2B marketing tartalom létrehozása jelentős erőfeszítéseket igényel, ami minden eddiginél több céget választ arra, hogy együttműködjön egy olyan digitális marketing ügynökséggel, mint a TopRank Marketing. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma és tudassa velünk, hogyan tudunk segíteni, ahogy tettük a LinkedIn, a Dell és a 3M cégektől kezdve az Adobe, az Oracle, a monday.com és más vállalkozásokig.
Forrás link


23 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok