Órapult hozzáadása az Apple Watch-on

Avatar Gadam | 2020.12.30. 33 Views 0 Likes 0 Ratings

33 Views 0 Ratings Rate it

Khamosh Pathak

Egy új Apple Watch előrepakolva van néhány óralappal. Hatalmas gyűjteménye van további óraszámoknak is, a stílusostól a kifejezetten szórakoztatóig. Így adhat hozzá új óraszámot az Apple Watchhoz.

Az Apple Watch felhasználói, akik a 4-es vagy újabb sorozatot használják, és a watchOS 7 vagy újabb rendszert futtatják, rengeteg különféle óralaphoz férnek hozzá, amelyek mindegyike különböző stílusokkal, színekkel és bonyodalmakkal testreszabható.

Szerelmi bonyodalmak? Adja hozzá az Infograph óraszámlapot, nyolc különböző komplikáció támogatásával. Mindent a stílusról? Próbálja ki a gyönyörű Kaliforniát vagy a tipográfiát. Ha szeretné a dolgokat digitálisan tartani, akkor nem tévedhet el az Infograph Modular.

És természetesen a legszórakoztatóbb mind közül a animáló Memoji óraszám.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Memoji létrehozása és használata az Apple Watch-on

Ebben az útmutatóban arról beszélünk, hogy új óraszámot kell hozzáadni az Apple Watchhoz közvetlenül a hordható eszközről, valamint az iPhone „Watch” alkalmazásának használatáról.

Hogyan adhatunk új óraszámot az Apple Watchhoz

Az új óraszám hozzáadásának (és az óralapok közötti váltásnak) a folyamata nagyon egyszerű. Ha akar, tucatnyi különféle arckifejezéssel rendelkezhet, és a képernyő bal vagy jobb széléről ellopva válthat közöttük.

A kezdéshez lépjen az Apple Watch meglévő órájához, és tartsa lenyomva a képernyőt. Ezután meglátja az óraszám szerkesztő felületét.

Húzza végig jobbra (Használhatja a Digitális Koronát is.), Amíg el nem jut az „Új” oldalra. Itt érintse meg a „+” gombot.

Ekkor megjelenik az összes rendelkezésre álló óra arca. Húzza ujját felfelé, ha további órákat szeretne látni, vagy görgessen a Digital Crown segítségével.

Miután megtalálta a kipróbálni kívánt óraszámot, egyszerűen érintse meg az előnézetet.

Azonnal megjelenik az óra arca a gyűjtemény oldalán.

És ez az. Új óraszám készen áll arra, hogy élvezhesse.

Új Apple Watch Face hozzáadása az iPhone használatával

Ha nem tetszik az Apple Watch kicsi képernyőjét használni az arckifejezések hozzáadásához, ne aggódjon. Használhatja az iPhone számára készült „Watch” alkalmazás dedikált Face Gallery részét.

Először nyissa meg a „Watch” alkalmazást iPhone-ján, és lépjen az „Arcgaléria” fülre.

Ezután a tetején új óraszámokat és az összes elérhető óraszámot láthatja. Ami klassz, hogy a Arcgaléria valójában ugyanazon óraszám variációit mutatja, különböző színekkel és bonyodalmakkal.

Böngésszen végig, és válassza ki a kívánt beállítást. Érintse meg az óra számlapját a további részletek megtekintéséhez.

Itt testreszabhatja a színt, a tárcsát és más tervezési attribútumokat.

Miután elkészült, érintse meg a „Hozzáadás” gombot. Megjelenik egy animáció, amely felveszi az óraszámlapot és hozzáadja a „Saját órák” fülhöz.

Amikor a „Saját karóra” fülre lép, az új óraszámot a „Saját arca” szakasz végén találja.

És amikor felemeli a csuklóját, az új alaplapot találja új alapértelmezettként.


Noha az alapértelmezett bonyodalmak nagyok, az Apple nem tud szép dátum- és időbonyolítást nyújtani, különösen az analóg órák esetében, mint például az Infograph óra. Így teheti meg hozzon létre saját dátum- és időbonyolításokat az Apple Watch-on.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan hozzunk létre dátum- és időbonyolításokat az Apple Watch számára
Source link


33 Views 0 Ratings Rate it