Sorolja fel magát a VR Fitness App Holofit alkalmazással, az Oculus Questhez érkezik – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.01. 41 Views 0 Likes 0 Ratings

41 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Virtuális havas környezetben evező személy.
Holodia

Ez az évszak, konkrétan annak kezdete! Az új esztendővel pedig mindannyian elhatároztuk, hogy szervezettebbé válunk, új készségeket tanulunk és fogyunk. Ha ez az utolsó te vagy, és a Virtuális valóság rajongója vagy, akkor a Holodia jó hírekkel szolgál neked. A cég hozza a jól ismert VR fitnesz kerékpáros és evezős program, Holofit, az Oculus Questnek.

Holofit egy ideje létezik, de van meredek és nehézkes követelmények. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki belőle, vagy álló kerékpárrendszerre, vagy ellipszis gépre van szüksége, amelyhez pedál érzékelő van csatlakoztatva, vagy egy kompatibilis evezőgépre. Szüksége lesz egy Holofit előfizetés, természetesen. Ezután szüksége lesz egy VR-fülhallgatóra és egy erősen kötött számítógépre.

Nem tudok rólad, de nevetségesnek tűnik az az ötlet, hogy minden alkalommal, amikor jó edzésre vágyom, a játék PC-jemet az evezőgépem mellé mozgatom. Megpróbálhat olyan vezeték nélküli megoldást használni, mint például a Virtual Desktop, de ez bevezeti a késést. És ez szégyen, mivel úgy tűnik, hogy az edzésfunkciók érdemes megnézni.

Mint Természetfölötti, Holofit egy VR-alapú fitneszalkalmazás, amelyhez előfizetés szükséges. De ahelyett, hogy megfordulna Beat Sabre egy teljes edzésprogramba, Holofit megpróbálja kevésbé unalmassá tenni a helyhez kötött edzőeszközöket. Az álló kerékpárok és az evezőgépek soha nem fogják kitartani a nyílt úton vagy a vízben való tartózkodást. Hiányzik a szél tapintása és a szép látnivalók.

Holofit nem fogja biztosítani a szél érzetét, de szép látnivalókat kínál. Az alkalmazásban olyan távoli helyekre kell habverni, havas hegyekkel vagy végtelen óceánokkal. És nemcsak a környezeted javul; a játék avatar formájában is digitalizál. Tehát amikor lenéz, meglátja a lábát vagy a kezét az evezőkön – legalábbis végtagjainak digitális változatát.

Az Oculus Quest 2-hez való eljutás azt jelenti Holofit lekötött számítógép vagy késési problémák nélkül is működhet. Kevesebb súlya lesz a fején is, ami gyorsan kezd számítani, amikor a verejték felhalmozódik. Holofit az előfizetések ára havi 9,90 euró (valamivel több mint 12 dollár) vagy évente 108 euró (kb. 133 dollár). Az alkalmazás január 7-én érkezik meg az Oculus Quest üzletbe.

Forrás: Holodia[ad_2]
Source link


41 Views 0 Ratings Rate it