Szent szar! A Homestar Runner a Ruffle Project jóvoltából él! – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.24. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

A Homestarrunner.com webhely.

Ha egy bizonyos korú felnőtt vagy, emlékezhetsz a Homestar Runner-re. Vagy valószínűbb, hogy Strong Bad e-mailjei. A Homestar Runner a 2000-es évek elején az egyik legjobb eredeti internetes animációs oldal volt, de sajnos Flash-en futott. Amikor Flash meghalt, így tette a Homestar Runner is. Nem, nem, nem! Még nézheted Homestar Runner ma, köszönhetően a Ruffle Project!

A Ruffle Project egy nyílt forráskódú Flash emulátor, amely bármely mai böngészőben működik. A Flash helyettesítőjeként működik, így a weboldal tulajdonosától a látogatóig minden érintettnek nem kell valódi munkát végeznie. Telepíthet böngészőbővítményeket, hogy bármely Flash-webhely működőképes legyen. Még jobb, ha egy webhelytulajdonos telepítheti a Ruffle alkalmazást a webhelyre, hogy elvégezze ezt a munkát az Ön számára. És javarészt csak működnie kell – ha a weboldal tulajdonosa telepíti a Ruffle-t, akkor ez az. És ez a helyzet a Homestar Runner-rel, egyszerűen csak elmehet az oldalra, és ez működik, főleg.

A „többnyire” a kulcsszó. A Ruffle Project a Flash-et emulálja, de nem tökéletesen, és a Homestar Runner-rel együtt valóban megmutatkozik. Rengeteg ember számára a Homestar Runner kezdete és az erősen rossz e-mailek. Ennyit érdekeltek és csak nézték. A jó hír az, hogy a legtöbb Erős Rossz e-mail már a YouTube-on vannak.

A rossz hír az, hogy nem mindegyik, és a Homestar Runner nem a tipikus Flash-webhely. Ugrás a legújabb Erős Rossz e-mailre, A következő április bolondok, és egyetlen lehetősége a Ruffle Emulator használata. Ha rákattint, figyelmeztetést kap, hogy az adott e-mail nem biztos, hogy jól játszik.

A legnagyobb problémát a videoelemekkel ellátott e-mailek jelentik, amelyek nem fognak megfelelően működni. Puppet Jam vagy death metal videó helyett kapsz egy fehér dobozt. Legalább most. A jó hír az, hogy a húsvéti tojás még mindig működik. A Homestar Runner és az Strong Bad (összefoglaló nevén: A testvér Chaps) élvezettel töltött húsvéti tojásokat az oldal videóiba, beleértve az Erősen rossz e-maileket is. Kattintson a megfelelő szóra vagy képre, és megjelenhet egy speciális videó.

A dolgok még jobban megszakadnak, ha játszani akarsz. A Homestar Runner rengeteg Flash-játék közül választhat, amelyek közül sokat a Strong Bad e-mailek inspiráltak. De kattintson néhányra, például Paraszti küldetés, és kap egy gyors üdvözletet, hogy tudassa, a játék nem működik megfelelően. Persze mozoghat, de nem léphet be egy épületbe, és nem vehet fel semmit. Dőzsölés.

A jó hír az, hogy a The Brothers Chaps dolgozik rajta. A cél az, hogy minden úgy működjön, ahogy kell. Még jobb hír, hogy a Homestar Runner webhely jobban néz ki, mint évek óta. Ne feledje, hogy a Homestar Runner a 2000-es évek eleje óta létezik, több mint egy évtized alatt kevés frissítéssel. Ha az utóbbi időben meglátogatta, akkor az összes grafika és videó nagyon kicsinek tűnt. Most sokkal nagyobbak. Olyan, mint egy HD frissítés!

Tehát, ha nosztalgiázik, tegyen egy utat a Homestar Runner sávon. Ne hagyja ki Tini lány osztag! Talán nézze meg a Homestarloween party. És ha még soha nem hallott a Homestar Runner-ről, akkor íme egy bemutatkozás az Ön számára. Tovább, nézzen meg néhány e-mailt.

Forrás: A testvérek
Source link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok