Unod már a télit? Adjon otthonának trópusi hangulatot – LifeSavvy

Avatar admin | 2021.01.09. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

Balról jobbra: mesterséges monstera növény, tengerparti illatú gyertya és tenyérlevelű szőnyeg.
Fopamtri / Házi hagyományok / Safavieh

Miután eltüntették a fát és eltűnt az ünnepi varázslat, a tél gyorsan sivár lehet. Ha a homokos strandokról és a meleg időjárásról álmodozik, hozza magával a nyaralót az alábbi termékekkel. A trópusi gyümölcsillatú gyertyától a fröccsre méltó margarita készítőig ezek az elemek biztosan úgy fogják érezni magad, mint a nyár a sarkon.

Kókuszos kávé testradír

OGX

Tedd ezt testradír a zuhany alatt, és úgy érzi, mintha kávét kortyolna egy tengerparti szállodában Hawaii-ban. A kókuszolaj hidratálja a bőrt, míg a kávé kivonat gazdag illatot kölcsönöz.

Akár egy maroknyi igazi kávézaccot is belekeverhet a simább fényezés érdekében, vagy önmagában is felhasználhatja édes illatú mosáshoz.

A 2021. évi Sziget-naptár

Munkásnaptárak

Ez asztali naptár tartalmaz egy új strand vagy sziget fényképet az év minden napjára. A zöld tájaktól a türkizkék vizekig a 160 fotó mindegyike kiváló minőségű napsütés. Az új oldal letépése remek módja a reggeli kezdetnek.

Trópusi terület szőnyeg

Safavieh

Ez terület szőnyeg felderül a nappali vagy hálószoba, és trópusi hangulatot kölcsönöz a térnek. A némított pálmalevél nyomtatása bármilyen dekorációval működik, és a letisztult anyag megkönnyíti a mozgást. A legtöbb beltéri vagy kültéri helyiségben működik.

Monstera üzem

Fopamtri

A Monstera növények úgy néznek ki, mintha egyenesen egy közép-amerikai dzsungelből származnának, és mint kiderült, igen! Mexikó déli részétől Panamáig őshonos trópusi erdőkben található, és ezt a növényt otthonában is termesztheti (és sok rajongó boldogan teszi).

Ez az opció azért valamivel kevesebb a gond, mert mesterséges. Ennek ellenére egy kis esőerdőt ad az otthonához, anélkül, hogy a valódi üzlethez kapcsolódó hibák, eső vagy páratartalom lenne.

Végül! Munka nélkül #növényszülő lehetsz!

Trópusi gyümölcs illatú gyertya

DII

Ez gyertya friss trópusi gyümölcs illatával tölti meg otthonát. Kiváló minőségű illóolajokból készül, és 45 órás égési idővel is büszkélkedhet. Ráadásul a szép viasz emlékeztetni fogja a kék eget és a napsütéses napokat.

Ocean Breeze illatos kézszappan

JR Watkins

Naponta többször emlékeztessen a strandra, ha ezzel a márkával kicseréli a szokásos kézszappant hogy a tenger szaga van. Természetes alapanyagokból készült, nem szárítja meg a kezét. Az előkelő palackkialakítás minden konyhában vagy fürdőszobában is jól fog kinézni.

Aloha Hawaiiból

Mountain Apple Company

Ez a CD megtölti otthonát a hawaii zene szelíd hangjaival, különféle művészek által. Énekelj, táncolj, vagy egyszerűen csak álmodj egy kirándulást a szigetekre.

Ha még a század eleje óta nem vásárolt CD-t, akkor fedezzük fel. Megnézheti ez az „All the Aloha” Spotify lejátszási listája az ikonikus natív hawaii dalokból.

Strandfürdős fürdőszőnyeg

Holdképes

Elképzelheti, hogy ezzel a gyönyörűen illusztrált lépéssel Tahiti meleg homokjára lép minden alkalommal, amikor kijön a zuhany alól fürdőszoba szőnyeg. Finoman trópusi hangulatot kölcsönöz a fürdőszobának, és minden fürdés után plüss felületet biztosít a lábának. Ezenkívül vízálló és könnyen tisztítható.

Strand-téma Tic-Tac-Toe játék

Nautical Crush Trading

Ez asztali játék homokdollárokat és tengeri csillagokat játszik. Ez egy jó módja annak, hogy hajózási bólintást adjon a dekorációhoz. Tökéletes ürügyként szolgál arra is, hogy felidézze az összes kagylót, amelyet az utolsó tengerparti utazás során talált.

Egy Margarita Maker

Margaritaville

Ez margarita gép megéri a fröccsöt, ha bármikor tökéletesen elkészített tengerparti italokra vágyik. Könnyen használható mérőeszközökkel rendelkezik, amelyek az italok keverését nem zavarják.

Az ideális jég / folyadék arányú keverékeket is tartalmazza, így soha többé nem kell a leöntött italokkal foglalkoznia!

Kókusz tálak

Coco Soul Tálak

Nem egészen ugyanaz, mint a tengerparton kókuszvizet inni, de ebédet felszolgálni kókusz tálak a következő legjobb dolog. Valódi kókuszhéjból készültek tökéletesek turmixokhoz, harapnivalókhoz vagy hideg levesekhez.

Mindegyiknek egyedi formája és mérete van. Könnyűek, tartósak és könnyen tisztíthatók.
Source link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok